Drie Dwaze Dagen

In 2016 zullen er geen Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf plaatsvinden. In lijn met de premium experience strategie zullen prijspromoties steeds verder worden afgebouwd.

De Drie Dwaze Dagen was een spraakmakend fenomeen dat uniek was in Nederland. De Drie Dwaze Dagen is ontstaan in 1984, tijdens de economische crisis in de jaren '80. Op 27 september 1984 vond de eerste editie plaats. Voorafgaand aan de 32ste editie van de Drie Dwaze Dagen maakte de Bijenkorf bekend dat er het jaar daarna geen Drie Dwaze Dagen zou plaatsvinden. De artikelen die speciaal voor deze dagen werden ingekocht, werden tegen dwaze prijzen verkocht.

Het speciale aanbod was drie dagen lang verkrijgbaar en elke dag was het aanbod anders. De Drie Dwaze Dagen werd in de volksmond ook wel de ‘Dolle Dwaze Dagen’ of de ‘DDD’ genoemd. Het assortiment van de Drie Dwaze Dagen was zowel in de winkels van de Bijenkorf als in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast waren de artikelen verkrijgbaar via de boekjes in de Bijenkorf App.

Het aanbod van 2015 bestond uit toonaangevende dames- en herenmode merken als DKNY, Diesel, Tommy Hilfiger, Gaastra, McGregor, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash. Ook merken als Fab, Selected Femme, UGG en Longchamp behoorden al tot het Drie Dwaze Dagen-assortiment.

Aanbiedingen

Bekijk extra kortingen op ons huidige assortiment.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl