Dsquared2

Dsquared2 is het merk van de Canadese tweeling Dan en Dean. Het edgy designer label combineert outdoorsy details met een Italiaanse snit en een speelse sensualiteit. De collecties worden gekenmerkt door de stoere patches en het iconische Dsquared2 logo dat op bijna alle T-shirts en sweaters prijkt.

Dsquared2

186 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 186 artikelen
48 van 186 gezien

DSQUARED2 BIJ DEBIJENKORF.BE

Bij de Bijenkorf vind je een ruim assortiment kledij van het in 1994 opgerichte Canadese DSquared2. Van eigentijdse sneakers van DSquared2 voor heren met leer van kwaliteit, tot DSquared2 shirts voor dames met veel verschillende dessins: binnen het assortiment van DSquared2 vind je vast en zeker een kledingstuk dat aansluit op jouw stijl.

DE CANADESE ROOTS VAN SQUARED2

Een creatief en passievol proces resulteerde in het ontstaan van DSquared2 door de tweeling Dean en Dan Caten uit Canada. Het merk is in korte tijd een grote naam geworden in de wereldwijde muziekwereld en een toegankelijk merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

EEN RUIM ASSORTIMENT DSQUARED2 VOOR DAMES EN HEREN

Bij de Bijenkorf vind je mode van DSquared2 voor zowel mannen als vrouwen. Kijk eens naar het assortiment sweaters voor heren van DSquared2 en combineer de sweater met een stijlvolle jeans van DSquared2 voor heren. Maak de outfit af met een paar kwalitatief sterke en moderne sneakers van DSquared2 en je hebt de volledige look! Ook voor dames heeft DSquared2 een ruim assortiment aan kledij ontworpen dat je bij de Bijenkorf kunt vinden. Combineer een stijlvolle sweater van DSquared2 voor dames met een stoere jeans van DSquared2 voor dames met destroyed details en een van de prachtige en kwalitatieve jassen voor dames van DSquared2, met bijvoorbeeld schapenleer of schapenvacht.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl