Dsquared2

Dsquared2 is het merk van de Canadese tweeling Dan en Dean. Het edgy designer label combineert outdoorsy details met een Italiaanse snit en een speelse sensualiteit. De collecties worden gekenmerkt door de stoere patches en het iconische Dsquared2 logo dat op bijna alle T-shirts en sweaters prijkt.
  • Home
  • arrow-small__rightDsquared2

Dsquared2

169 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
169 artikelen

DSQUARED2 BIJ DEBIJENKORF.BE

Bij de Bijenkorf vind je een ruim assortiment kledij van het in 1994 opgerichte Canadese Dsquared2. Van eigentijdse Dsquared2 sneakers voor heren met leer van kwaliteit, tot Dsquared2 shirts voor dames met veel verschillende dessins: binnen het assortiment van Dsquared2 vind je vast en zeker een kledingstuk dat aansluit op jouw stijl.

DE CANADESE ROOTS VAN DSQUARED2

Een creatief en passievol proces resulteerde in het ontstaan van Dsquared2 door de tweeling Dean en Dan Caten uit Canada. Het merk is in korte tijd een grote naam geworden in de wereldwijde muziekwereld en een toegankelijk merk door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

EEN RUIM ASSORTIMENT DSQUARED2 VOOR DAMES EN HEREN

Bij de Bijenkorf vind je mode van Dsquared2 voor zowel mannen als vrouwen. Kijk eens naar het assortiment Dsquared2 voor heren en combineer de sweater met een stijlvolle jeans van Dsquared2 voor heren. Maak de outfit af met een paar kwalitatief sterke en moderne sneakers van Dsquared2 en je hebt de volledige look! Ook bestaat er een ruim assortiment aan kledij van Dsquared2 voor dames dat je bij de Bijenkorf kunt vinden. Combineer een stijlvolle sweater van Dsquared2 voor dames met een stoere damesjeans van Dsquared2 met destroyed details en een van de prachtige en kwalitatieve Dsquared2 jassen voor dames, met bijvoorbeeld schapenleer of schapenvacht.