Dutch cuisine

Ontdek de Hollandse keuken

In de maanden september en oktober staan de restaurants van de Bijenkorf in het teken van Dutch Cuisine, een beweging die onze eetcultuur weer op de kaart zet. Proef het seizoen met producten van Hollandse bodem waarbij groenten een hoofdrol spelen. En dit alles zo duurzaam mogelijk. Verwacht een menu vol heerlijke Hollandse gerechten van topchefs Angelique Schmeinck, Niven Kunz, Peter Gast, Estée Strooker, Luc Kusters en Albert Kooy.

Een eetcultuur die uniek is

Dutch Cuisine zet de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn.

Onze chefs en hun gerechten

Vanaf 12 september tot 24 oktober verkrijgbaar in de Bijenkorf: een Dutch Cuisine menu vol heerlijke Hollandse gerechten van topchefs Angelique Schmeinck, Niven Kunz, Peter Gast, Estée Strooker, Luc Kusters en Albert Kooy. Wat dacht je van een Westlandse tomatensalade, frites rendang of een koffie complet met verfijnde bonbons? Ook Nederlandse wijnen uit Zeeland en Maastricht komen aan bod. Geniet en ontdek Dutch Cuisine in de restaurants van onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Laat je inspireren Tastes like Dutch

Tastes Like Dutch is een inspiratieboek over de rijke Nederlandse eetcultuur met signature dishes van Jonnie Boer, Librije, Angelique Schmeinck, Niven Kunz, Niven en Luc Kusters en Bolenius. Binnenkort verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Dutch Cuisine & Dutch Design

Tijdens deze periode presenteert de Bijenkorf in de restaurants een selectie van Dutch Design-servies. De Nederlandse creatieve industrie blinkt uit in cross-overs en dit zien we ook terug bij Dutch Cuisine en Dutch Design. Het Dutch Design-servies van de Nederlandse ontwerpers en de gerechten van Dutch Cuisine vormen een prachtig verbond en benadrukken samen de Nederlandse creativiteit.

De restaurants

Voor meer informatie over de verschillende restaurants in onze winkels en de openingstijden kunt u hier terecht.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl