Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Duux

Clean, functioneel en modern: zo kun je het Nederlandse merk Duux het best omschrijven. Ontdek hier de luchtreinigers en luchtbevochtigers van Duux en geniet van een schone lucht in huis.

Duux

16 artikelen
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Duux bij debijenkorf.be

Duux is een merk waar design en effectiviteit samenkomen. Duux gelooft in een gezonde leefomgeving voor iedereen, en gezonde lucht maakt daar inherent deel van uit. In het aanbod huishouden bij de Bijenkorf vind je de huishoudelijke apparatuur van Duux die ware interieurstukken zijn. Ventilatoren, luchtverfrissers, luchtreinigers... bij Duux vind je designproducten die mooi staan in je huis en zorg dragen voor de lucht die je inademt

Duux luchtreinigers: stijlvolle designproducten die goed zijn voor je gezondheid

Bij een gezonde levensstijl denken we automatisch aan gezonde voeding en voldoende beweging maar zuivere lucht maakt daar ook deel vanuit. In het aanbod huishouden bij de Bijenkorf vind je de luchtreinigers van Duux; dit Nederlands merk is al twintig jaar specialist op het gebied van luchtbehandeling. Hun design luchtreinigers verbeteren niet alleen de luchtkwaliteit in je huis maar fleuren je interieur op. Neem een kijkje in het aanbod luchtreinigers bij de Bijenkorf.

Koel je huis af met een Duux luchtventilator

De ventilatoren van Duux zijn clean, modern en functioneel. Hun mooie producten zorgen ervoor dat jij het ideale klimaat in je huis kan creëren. De Duux-Whisper ventilator is draadloos en kan je zo omvormen van een tafel- naar een staande ventilator. Zo kan je hem overal mee naartoe nemen waar jij ook maar wilt genieten van frisse, schone lucht.