Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller

Dyson

Airwrap Complete Long Diffuse multistyler - nikkel / koper

549,-2024-03-02T14:35:41.473Z549
DysonDyson Airwrap Complete Long Diffuse multistyler - nikkel / koper489601017100000

KleurNikkel / Koper

Dyson Airwrap™ Complete Long Diffuse multistyler in Nikkel Koper. Nieuw: speciaal voor krullend en kroeshaar.
Met door Dyson ontworpen opbergboos en nieuwe opzetstukken. All-in-one styler: Krullend. Golvend. Glad geföhnd haar. Zonder extreme hitte. Speciaal voor krullend en kroeshaar.

Met de pre-styling föhn word je haar klaar gemaakt voor het stylen, het natte haar blijft iets vochtig. Kies voor het wide tooth comb opzetstuk om het haar tijdens het drogen langer te maken, of volume en vorm te creëren. Daarna kies je voor het 30 mm opzetstuk en creër je binnen een handomdraai volumineuze of golvende lokken. De harde ontkrullende borstel ontkrult het haar, zodat het minder kroest en gladder is. Met de nieuwe grote volumeborstel wordt de lucht langs het haar geleid voor meer volume en snellere styling. Het nieuwe diffuser opzetstuk verspreidt lucht gelijkmatig en bootst daarmee het natuurlijke droogproces na, zodat het haar minder kroest en je prachtige krullen en golvende lokken krijgt. Dankzij langere tanden kun je meer haar nauwkeuriger stylen en dieper in het haar doordringen.

Een intelligente warmteverdeling meet de temperatuur van de luchtstroom en regelt de warmte om te zorgen dat deze altijd lager is dan 150 graden. Door het Coanda-effect in de opzetstukken, wordt het haar aangetrokken en wikkelt het zich om de rol. Hierdoor zijn klemmen of handschoenen overbodig.

Deze multistyler bevat:
- Lange Airwrap™ opzetstuk van 30 mm
- Opzetstuk met brede tanden
- Stevige gladmakende borstel
- Grote ronde volumeborstel
- Diffuser
- Blauwe Opbergdoos
- Borstel voor filterreiniging


Ontdek meer over de Dyson Airwrap Multistyler hier.

Dyson549,-

Airwrap Complete Long Diffuse multistyler - nikkel / koper

Bekijk meer