Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson

Corrale

Corrale stijltang - copper

449,-
DysonDyson Corrale stijltang - copper489601006500000

KleurCopper

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat1 maat
Maat1 maat

De Dyson Corrale™ is de enige stijltang met flexibele platen die zich aanpassen om het haar te verzamelen. De flexibele platen van de Dyson Corrale, gemaakt van een koper-mangaanlegering, omringen het haar perfect om het samen te brengen. Deze geoptimaliseerde controle betekent dat je dezelfde stijl kunt bereiken met minder warmte en de helft van de haarschade. Voor 50% minder haarbreuk¹, gladder en minder pluizig haar².

Om het haar effectief steil te maken, heb je zowel hitte als tijd nodig. De Dyson Corrale™ stijltang levert tot 30 minuten draadloze styling³ met de thermische prestaties van een stijltang met snoer. Laadt zich volledig binnen slechts 70 minuten op. En als je langer moet stylen, sluit dan gewoon de oplaadkabel aan voor een hybride oplaadmodus.

Een geïntegreerd sensorsysteem reguleert de temperatuur van de platen 100 keer per seconde, zodat de ingestelde temperatuur nooit wordt overstegen. Kies uit drie warmte-instellingen - 165°C, 185°C en 210°C – afhankelijk van je haartype, lengte en gewenste stijl. Een krachtige 4-cellige lithium-ionbatterij levert dezelfde thermische prestaties als een stijltang met snoer. 

1 Thermische schade gemeten door haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest met flexibele versus onbuigzame platen.
2 Exacte tijdsduur hangt af van je haar en stijlgewoonten

Lees alles over de Dyson Corrale hier

Vind meer informatie over de Dyson Corrale hier.

Bekijk meer