Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Corrale stijltang Limited Edition - Ceramic Pop

449,-2024-03-05T07:04:20.303Z449
DysonDyson Corrale stijltang Limited Edition - Ceramic Pop489601016500000

KleurCeramic Pop

Exclusieve Limited Edition Dyson Corrale Stijltang in Ceramic Pop. Tijdelijk verkrijgbaar. Bekijk de exclusieve kleur in onze winkels. Geïnspireerd door het kleurgebruik van de Dyson G-Force-stofzuiger die werd verkocht in Japan, het eerste land dat Dyson-technologie introduceerde.

Kleurenpaletten zijn net zo zorgvuldig ontworpen als onze machines, waardoor de look en feel van onze technologie evolueert De Dyson Corrale™ is de enige stijltang met flexibele platen die zich aanpassen om het haar te verzamelen. De flexibele platen van de Dyson Corrale, gemaakt van een koper-mangaanlegering, omringen het haar perfect om het samen te brengen. Deze geoptimaliseerde controle betekent dat u dezelfde stijl kunt bereiken met minder warmte en de helft van de schade. Het reduceren van de hitte van gewone stijltangen kan de schade mogelijk verminderen, maar dit is ook van invloed op de styling.

Door het haar te verzamelen, bereiken onze flexibele platen dezelfde stijl met minder hitte. Voor 50% minder haarbreuk¹, gladder en minder pluizig haar². Om het haar effectief steil te maken, hebt u zowel hitte als tijd nodig. De Dyson Corrale™ stijltang levert tot 30 minuten draadloze styling³ met de thermische prestaties van een stijltang met snoer. Laadt zich volledig binnen slechts 70 minuten op. En als u langer moet stylen, sluit dan gewoon de oplaadkabel aan voor een hybride oplaadmodus. Neem de Corrale stijltang makkelijk mee op pad voor een draadloze touch-up.

Flexibele platen voor half zoveel schade¹
Door het haar te verzamelen, zorgen onze flexibele platen voor een glanzend, steil resultaat met minder hitte.Voor 50% minder haarbreuk¹, gladder en minder pluizig haar⁴.

Intelligente warmteregeling.
Een geïntegreerd sensorsysteem reguleert de temperatuur van de platen 100 keer per seconde, zodat de ingestelde temperatuur nooit wordt overstegen. Kies uit drie warmte-instellingen - 165°C, 185°C en 210°C – afhankelijk van uw haartype, lengte en gewenste stijl.

Thermische prestaties, met of zonder snoer
Een krachtige 4-cellige lithium-ionbatterij levert dezelfde thermische prestaties als een stijltang met snoer. De Dyson Corrale™ stijltang levert tot 30 minuten draadloze styling³ en laadt zich volledig op binnen slechts 70 minuten. En als u langer de tijd nodig hebt, sluit u eenvoudig de magnetische 360°-oplaadkabel aan voor de hybride oplaadmodus.

Geschikt voor alle haartypen
Drie nauwkeurige warmte-instellingen (165 °C, 185 °C en 210 °C) afgestemd op uw haartype, -lengte en gewenste stijl.

Tot 30 minuten snoerloos stylen²
Levert de thermische prestatie van een stijltang met snoer. Laadt zich volledig binnen slecht 70 minuten op.

Met snoer voor een langere gebruiksduur
Voor een optimale gebruiksduur van de stijltang, laadt u hem eerst helemaal op en stylet u vervolgens met het snoer. Lees alles over de Dyson Corrale hier.

Vind meer informatie over de Dyson Corrale hier.

Dyson449,-

Corrale stijltang Limited Edition - Ceramic Pop

Bekijk meer