Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson

Supersonic haardroger met Flyaway accessoire - Vinca Blue / Rosé

449,-
DysonDyson Supersonic haardroger met Flyaway accessoire - Vinca Blue / Rosé489601014500000

KleurBlauw

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Middels revolutionaire technologie heeft Dyson de haardroger opnieuw ontworpen. De Dyson Supersonic™ bevat een digitale motor waarmee het haar in korte tijd wordt gedroogd. Door de krachtige luchtstroom is het droogproces onafhankelijk van warmte, waardoor het haar niet wordt beschadigd en de natuurlijke glans behouden wordt. Onze nieuwste technologie maakt pluizig haar in één beweging glad. Voor een gladde, glanzende afwerking.¹

Het  nieuwe Flyaway opzetstuk, geïnspireerd door professionele stylisten, maakt gebruik van het coanda-effect om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken. Creëer zelf de gladde, glanzende afwerking die je gewend bent van kapsalons¹, thuis.

Stylingopzetstukken
Magnetische stylingopzetstukken zijn eenvoudig aan te brengen en 360° te draaien.

Flyaway opzetstuk
Het ideale opzetstuk voor het creëren van een glad en steil kapsel. Maakt pluizig haar glad, voor een gladde glanzende afwerking. Met niets anders dan lucht.

Styling concentrator
Het bredere, dunnere ontwerp³ van de opnieuw vormgegeven stylingconcentrator creëert een snelle luchtstroom die perfect is om mee te stylen. En omdat het een gerichte luchtstroom is, kun je telkens één deel stylen zonder de rest in de war te brengen.

Diffuser
De nieuw ontworpen diffuser verspreidt lucht gelijkmatig en bootst daarmee het natuurlijke droogproces na, zodat het haar minder kroest en je prachtige krullen en golvende lokken krijgt. Dankzij langere tanden kun je meer haar nauwkeuriger stylen en dieper in het haar doordringen.

Opzetstuk voor zachte luchtstroom
Dit nieuwe opzetstuk voor zachte luchtstroom is speciaal geschikt voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Het verspreidt de lucht waardoor een zachte, koelere luchtstroom ontstaat, terwijl het haar toch snel wordt gedroogd.

Kam met brede tanden
De nieuwe opzetkam met brede tanden is ontworpen voor krullend en kroeshaar. Hij heeft forse tanden die helpen haar tijdens het drogen langer te maken, of volume en vorm te creëren.

Krachtige technologie
Dyson heeft de standaarden op hun kop gezet en de motor in de handgreep geplaatst. Zo heeft Dyson de gewichtsverdeling en daarmee de vorm van de haardroger veranderd. De digitale V9-motor van Dyson maakt tot 110.000 tpm en verplaatst 13 liter lucht per seconde naar de versterker waardoor hij sneller, lichter en stiller is dan andere motoren.

Intelligente warmteregeling
Meet de luchttemperatuur meer dan 40 keer per seconde om beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen.

Snel drogen
Met de Dyson Supersonic ™  kunnen de temperatuur- en snelheidsinstellingen snel worden aangepast, wat zorgt voor en snelle, gecontroleerde luchtstroom.

Lees alles over de Dyson Supersonic hier

Vind meer informatie over de Dyson Supersonic hier.