Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Eastpak

Eastpak is een iconisch tassenmerk dat niet meer weg te denken is van het straatbeeld. De rugtassen hebben een gevoerde achterkant en zijn zo in staat om een flinke stapel boeken of kwetsbare apparaten te vervoeren.

Eastpak

140 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
140 artikelen

Eastpak bij deBijenkorf.be

Al meerdere jaren heeft Eastpak zich bewezen als een merk waar kwaliteit voorop staat. Het is daarmee niet vreemd dat de tassen door vele mannen, vrouwen en kinderen worden gedragen. De allereerste tassen werden al in 1952 ontworpen voor het Amerikaanse leger, maar vandaag de dag is Eastpak bij uitstek een van de meest gebruikte merken voor een fijne schooltas. Ontdek de diverse tassen met het hoogste draagcomfort en ga er op uit!

Een breed kleurenpalet van Eastpak tassen voor dames, heren en kinderen

Eastpak is bij uitstek een van de meeste gebruikte merken voor een fijne schooltas, maar er schuilen veel meer stijlen en type tassen achter het veelzijdige merk. Van trendgevoelige rugzakken, handige trolleys, compacte spinners tot ruime reistassen. Voor elke situatie heeft het Amerikaanse merk een Eastpak-tas van topkwaliteit. Of het nou is voor naar school, het werk of op reis naar een exotische bestemming. De Bijenkorf heeft fancy heuptasjes en rugtassen van Eastpak voor dames in een breed kleurenpalet, van zwart polyester tot licht roze in fluweel. Ook voor de collectie van Eastpak voor heren en kinderen geldt een ruime collectie praktische rugzakken en heuptassen.

Op reis met een koffer, trolley of reistas van Eastpak

Met Eastpak kan je met gemak op reis, want het aanbod bestaat ook uit diverse koffers, reistassen en accessoires om mee te nemen naar een verre bestemming. Door meerdere opbergruimtes zijn alle benodigdheden veilig op te bergen. Daarbij hebben diverse reistassen ook een slot, waardoor niemand ongewild in jouw Eastpak tassen kan zitten. Dankzij de sterke hardschalige en zachtschalige materialen zijn de reismaterialen met gemak mee te nemen van de ene locatie naar de andere. Zo is een Eastpak tas ideaal voor een sportieve trip, stedentrip of een zonvakantie in het buitenland.