Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Escentric 05 Eau de Toilette

150,-
Escentric MoleculesEscentric Molecules Escentric 05 Eau de Toilette640809016800000
Maat75 ml
Online nog 2 beschikbaar

Escentric Molecules-parfums worden uitgebracht in binaire paren. De Molecule-geur bestaat uit een puur, enkel aromamolecuul. De Escentric-geur borduurt voort op de nuances van dat molecuul door andere ingrediënten toe te voegen. 

De topnoot van Escentric 05 is heel eenvoudig: bergamot voor een lichte noot en sinaasappel, een ingrediënt dat voor een emotioneel accent zorgt, levendig en vrolijk. Dit weerspiegelt de sinaasappelboomgaarden die over het hele eiland te vinden zijn. Laurier en rozemarijn zijn typische mediterrane planten met een pittige frisheid, jeneverbes zorgt voor een kruidige toets en cipres is een heel droog, krachtig hout.

De basis bestaat uit twee klassieke mediterrane ingrediënten: cistus labdanum en mastiek. Mastiek is een hars afkomstig van een kleine boom die vooral nabij de zee groeit. Het heeft de pure scherpe geur van pas gesnoeide takken. Cistus is een klein plantje dat overal rond de Middellandse Zee voorkomt. Het heeft een zoete, leerachtige, balsemachtige geur. En uiteraard bevat het parfum ongeveer 15% Cashmeran, wat de geur zijn dennenachtige warmte geeft.

Topnoten: Fig, Bergamot, Orange, Laurel, Rosemary, Basil, Juniper
Hartnoten: Hedione (Green Jasmine Bud), Cypress, Deconstructed Florals: Freesia, Iris, jasmine
Basisnoten: Cistus, Labdanum, Musc, Ambroxan, Mastic, Iso E Super

Escentric Molecules150,-

Escentric 05 Eau de Toilette