Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Molecule 01 + Black Tea Eau de Toilette

155,-
Escentric MoleculesEscentric Molecules Molecule 01 + Black Tea Eau de Toilette640809021306100
Maat100 ml
Online nog 5 beschikbaar

Als je gek bent op cult-favoriet Molecule 01, probeer dan een van de nieuwste toevoegingen aan de M+ reeks die een + 1 toevoegt aan Molecule 01. Laat uw signature scent spreken en opvallen.

Molecule 01 + Black Tea bestaat uit Iso E Super + Black Tea.

Iso E Super is een abstracte synthetische molecule met een cederhoutnoot en een warme, fluweelzachte cocooning-sensatie.

Zwarte Thee is het gedroogde blad van de theeplant camellia sinensis, met een subtiel en complex aroma.

M+ Black Tea creëert een aromatische wolk van omhullende Iso E Super doordrenkt met de schoonheid van zwarte thee en maté thee absolue, gehuld in bitter-frisse noten en een fluistering van bloemen.

"Er is niet slechts één zwarte thee in de wereld. Ik wilde de verschillende facetten van dit complexe aroma naar boven halen om mijn eigen akkoord te maken met een extract van zwarte thee als infusie met een maté thee absolue. Dit is mijn speeltuin in dromenland: een samenstelling van zwarte thee-impressies plus Iso E Super. Waar ik van hou bij zwarte thee is de subtiliteit ervan. De manier waarop luchtigheid speelt tegen de aardsheid en de bittere, frisse noten spelen tegen het bloemige aspect, allemaal met een lichte touch," zegt Geza Schoen.

Deze geur is een superspeciale interpretatie van de verleidelijk sensuele aromatische smaak van zwarte thee die verder gaat dan de compositie.

Escentric Molecules155,-

Molecule 01 + Black Tea Eau de Toilette