Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Molecule 01 + Mandarin Eau De Toilette

155,-
Escentric MoleculesEscentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau De Toilette640809010900000
Maat100 ml

Mandarijn is een natuurlijke geurstof, verkregen uit mandarijnen. Mandarijn heeft instant impact. De sprekende, sprankelende citrusgeur spat gewoon van de huid af. Maar dat niet alleen.
Mandarijn is ook heel fruitig en aromatisch. Het is een schitterend ingrediënt. Door de transparantie verdwijnt de geur echter snel. Om dit iets te rekken, heb ik er een extra nuance aan toegevoegd, een mandarijningrediënt dat wordt gebruikt in smaakstoffen, voor een supersappige touch.

Zodra het begint te vervagen, komt Molecule 01 naar voren en ontstaat er een samenspel tussen de warme sensualiteit van Molecule 01 en de prikkelende frisheid van Mandarijn. Dat is ongebruikelijk – een topnoot als Mandarijn en een basisnoot als Iso E Super die zo samen dansen, naakt, zonder tussenkomst van andere noten. En tot slot, als de geur van Mandarijn nagenoeg is verdwenen, komt Molecule 01 in al zijn eenvoud volledig uit de verf. Dat is wat ik zo fantastisch vind aan Molecule 01 + Mandarin. Het mag dan een dans van slechts twee ingrediënten zijn, het vertelt voortdurend – van het begin, via het midden tot aan het eind – een ander verhaal.

Escentric Molecules155,-

Molecule 01 + Mandarin Eau De Toilette