Estée Lauder

Estée Lauder

Estée Lauder

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask - masker

Na een week te zijn blootgesteld aan de fenomenen van het moderne leven – zoals slaaptekort, stress, luchtvervuiling en reizen – kan de huid er vermoeid uitzien. De huidomgeving moet dan worden 'gereset' voor een optimaal herstel. Door krachtige, hydraterende bestanddelen tot diep in de huid te brengen op precies de juiste plek en het ideale moment, 'reset' dit wekelijkse foliemasker het aanzien van onze huid. De huid ziet er vernieuwd en fris uit, klaar voor een nieuwe week! <br /><br /> De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking snel en diep in het huidoppervlak dringen. De PowerFoil-technologie is gebaseerd op een baanbrekend ontwerp, met een 'virtuele kracht' die in één richting werkt en het vocht helpt vast te houden in de huid voor een langdurige hydratatie. <br /><br /> <strong>Gebruikstips:</strong><br />- Breng de Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask één keer per week 's avonds aan op een gereinigde huid. <br />- Het tweedelige masker past perfect op vrijwel elke gezichtsvorm en kan in vorm worden gekneed om elk stukje van de gezichtshuid te bedekken.<br />- Haal het masker uit de verpakking, vouw het voorzichtig open en breng het aan, te beginnen met de onderste helft. <br />- Breng vervolgens de bovenste helft op. <br />- Laat het masker tien minuten inwerken. <br />- Verwijder het masker en masseer het resterende product zachtjes in de huid.
28,-28

Maat25 ml


SPECIFICATIES

Samenstelling

  • Huidbehoefte: Versteviging, Anti-aging
  • Huidzorg: Huidveroudering
  • Inhoud: 25 ml
  • Artikel: 207309006600000

Productinformatie

Na een week te zijn blootgesteld aan de fenomenen van het moderne leven – zoals slaaptekort, stress, luchtvervuiling en reizen – kan de huid er vermoeid uitzien. De huidomgeving moet dan worden 'gereset' voor een optimaal herstel. Door krachtige, hydraterende bestanddelen tot diep in de huid te brengen op precies de juiste plek en het ideale moment, 'reset' dit wekelijkse foliemasker het aanzien van onze huid. De huid ziet er vernieuwd en fris uit, klaar voor een nieuwe week!

De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking snel en diep in het huidoppervlak dringen. De PowerFoil-technologie is gebaseerd op een baanbrekend ontwerp, met een 'virtuele kracht' die in één richting werkt en het vocht helpt vast te houden in de huid voor een langdurige hydratatie.

Gebruikstips:
- Breng de Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask één keer per week 's avonds aan op een gereinigde huid.
- Het tweedelige masker past perfect op vrijwel elke gezichtsvorm en kan in vorm worden gekneed om elk stukje van de gezichtshuid te bedekken.
- Haal het masker uit de verpakking, vouw het voorzichtig open en breng het aan, te beginnen met de onderste helft.
- Breng vervolgens de bovenste helft op.
- Laat het masker tien minuten inwerken.
- Verwijder het masker en masseer het resterende product zachtjes in de huid.

Gratis retourneren

Retourneren is altijd gratis via de volgende mogelijkheden:

1. UPS Access Point naar keuze, er zit een retoursticker in de doos.

2. In één van onze winkels bij de klantenservice. In Utrecht bij het Click&Collect-punt.

Bedenktermijn van 21 dagen na ontvangst van je bestelling.

Meer informatie over retourneren.

DIT MODEL DRAAGT OOK

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl