ETQ

In 2010 werd dit merk opgericht met het idee om te veel accessoires te elimineren. Onderscheidende producten die voor zichzelf spreken werden de nieuwe norm en zijn daarom ontworpen volgens drie standaard regels: elegant, tijdloos en kwaliteit.
  • Home
  • arrow-small__rightETQ

ETQ

22 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

ETQ bij deBijenkorf.be

Al kent ETQ nog niet zo’n lange geschiedenis, het schoenenmerk wordt door jong en oud met veel plezier gedragen. ETQ werd in 2010 opgericht te Amsterdam en heeft ervoor gezorgd dat de schoenen onder iedere outfit gedragen kunnen worden. Zowel dames als heren kunnen, door het simplistische ontwerp, de ETQ schoenen combineren bij iedere stijl.

Hoge Mid of Lage Low ETQ schoenen

ETQ ontwerpt schoenen in uiteenlopende modellen. Zo kom je bij de Bijenkorf de ETQ schoenen tegen in lage en hoge modellen. Houd je van een traditionele sneaker? Dan is de Low of LT collectie de perfecte keuze om te maken. De schoenen worden gemaakt van materialen als (kalfs)leer, suède en nubuck, voor de hoogste kwaliteit en het fijnste comfort. Je vindt deze in de collectie ETQ voor heren. Ook hoge modellen, zoal de Mid collectie kom je hier tegen. Wil je alle paren in één opslag bekijken, ontdek dan nu direct de ETQ schoenen voor heren.

Stap in je zwarte, blauwe of witte ETQ sneakers

Het Amsterdamse schoenenmerk ETQ ontwerpt vooral sneakers. Dat betekent dat je altijd een paar sportieve gympen onder je outfit aan zal hebben met ETQ. Het merk focust zich te allen tijde op een minimalistische stijl. Deze DNA komt terug in ieder paar sneakers. Het minimalistische uiterlijk uit zich in een sneaker met een comfortabele waarbij er vrijwel niet gebruik wordt gemaakt van details. De ETQ sneakers voor heren hebben simplistische signatuur stijlen in zachte kleuren. Deze elementen zorgen voor het geheel van iedere ETQ sneaker. Ga jij voor de zwarte, blauwe of witte ETQ schoenen voor heren?