menu

Treatment Room

1 januari 2016 t/m 31 december 2017

Amsterdam

In de 'Treatment room' in de Bijenkorf Amsterdam kan je terecht voor luxueuze schoonheidsbehandelingen.

De behandelruimte bevindt zich op de vernieuwde afdeling Beauty World, op de begane grond ter hoogte van de liften. Met ruim 1200 m2, 25 counters en 200 make-up en huidverzorgingsspecialisten biedt Beauty World een ongekend cosmetica-aanbod. Lees meer over Beauty World

 

Boek jouw behandeling online
Bekijk hieronder de verschillende merken die een gezichtsbehandeling aanbieden en boek jouw behandeling in de Treatment room

 

CHANEL

Behandeling: Hydra Beauty

Duur: 60 minuten

Prijs: 50,- / Het bedrag van de treatment is redeemable in de CHANEL Counter in de Bijenkorf Amsterdam.

Te boeken in: week 52

Omschrijving: De ultieme hydraterende behandeling voor een comfortabele, soepele huid en een uitgeruste stralende teint.

Boek deze behandeling

Behandeling: Sublimage

Duur: 60 minuten

Prijs: 65,- / Het bedrag van de treatment is redeemable in de CHANEL Counter in de Bijenkorf Amsterdam.

Te boeken in: week 52

Omschrijving: De totaal revitaliserende behandeling voor een gladde, stevige huid en een jeugdige uitstraling.

Boek deze behandeling

Behandeling: LE LIFT

Duur: 60 minuten

Prijs: 60,- / Het bedrag van de treatment is redeemable in de CHANEL Counter in de Bijenkorf Amsterdam.

Te boeken in week: 52

Omschrijving: LE LIFT is een gladstrijkende en verstevigende verzorging op maat, die zich aanpast aan de individuele wens van iedere vrouw. Uw huid is glad, stevig en als gelift.

Boek deze behandeling

Clarins

Behandeling: Beauty behandeling

Duur: 45 minuten

Prijs: 25,- / Bij aankoop vanaf 75,- aan Clarins-producten worden deze kosten in mindering gebracht.

Te boeken in: week 6

Omschrijving: De Bijenkorf Beauty World Amsterdam verwelkomt jou graag voor een ontspannende beauty-behandeling met als resultaat een stralende huid. De behandeling start met een intake en een huidanalyse. Samen met de behandelaar wordt bepaald welk resultaat u zou willen bereiken. Afgestemd op deze wensen ontvang je een gezichtsbehandeling van 45 minuten met als afsluiting een make-up die geheel is afgestemd op jouw wensen.

Dermalogica

Behandeling: MicroZone® treatment

Duur: 25 minuten

Prijs: 25,- / De waarde van de MicroZone® behandeling wordt in mindering gebracht bij een aankoopbedrag vanaf 125,-aan Dermalogica-producten.

Te boeken in: week 5

Behandeling: Een specifiek huidprobleem oplossen of op zoek naar optimaal resultaat in korte tijd? Boek dan een MicroZone® treatment. Deze doeltreffende treatment geeft jouw huid de snelle boost die het nodig heeft. Of het nu gaat om het verminderen van hyperpigmentatie, het bestrijden van onzuiverheden of het verminderen van rimpels en fijne lijntjes: een MicroZone® treatment wordt altijd aangepast aan jouw persoonlijke huidconditie en –wens.

Boek deze behandeling

Behandeling: Skin Treatment

Duur: 60 minuten

Prijs: 84,-

Te boeken in: week 5

Omschrijving: Een uitgebreide gezichtsbehandeling, gericht op het verbeteren van de gezondheid van jouw huid. Voorafgaand* aan de treatment word je gevraagd wat je graag aan jouw huid zou willen verbeteren en ontvang je een Face Mapping® huidanalyse, die inzicht geeft in jouw huidconditie. Hierdoor kan de behandeling volledig worden afgestemd op jouw huidbehoefte en –wensen. Of het nu gaat om het verminderen van tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie, gevoeligheid of onzuiverheden: een skin treatment biedt voor iedere huid een oplossing.

Boek deze behandeling

Behandeling: BioSurface Peel

Duur: 35-55 minuten

Prijs: 104,-

Te boeken in: week 5

Omschrijving: Deze intensieve peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau, zonder dat hersteltijd nodig is. De peeling bevordert huidvernieuwing, vermindert en voorkomt pigmentproblemen en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Voorafgaand* aan de treatment ontvang je een Face Mapping® huidanalyse zodat de treatment optimaal kan worden afgestemd op jouw huidconditie.

Boek deze behandeling

Behandeling: IonActive Power Treatment

Duur: 45 minuten

Prijs: 109,-

Te boeken in: week 5

Omschrijving: Deze treatment zorgt voor drastisch resultaat op de huid en biedt huidverbetering op het hoogste niveau. De treatment combineert thermale activiteit met de kracht van aanraking en apparatuur en is voornamelijk effectief bij het bestrijden van tekenen van huidveroudering, dehydratatie, hyperpigmentatie en onzuiverheden. Voorafgaand* aan de treatment ontvang je een Face Mapping® huidanalyse zodat de treatment optimaal kan worden afgestemd op jouw huidconditie.

Boek deze behandeling

* We vragen je 10 minuten voor aanvang van de treatment aanwezig te zijn bij de Dermalogica counter voor een persoonlijk consult

Estée Lauder

Behandeling: Re-Nutriv-gezichtsbehandeling en make-up advies

Duur: 45-60 minuten

Prijs: 40,- / Bij besteding vanaf 75,- aan Estée Lauder-producten worden deze kosten in mindering gebracht.

Te boeken in: week 4

Omschrijving: Zoek je een verzorging op maat? Kom tijdens de Re-Nutriv Luxury Week langs bij de Estée Lauder counter om op een ontspannende manier kennis te maken met de Re-Nutriv-verzorgingscollecties. Na een huidadvies door een Estée Lauder specialiste krijgt u een gezichtsbehandeling van 45 minuten afgestemd op uw huidtype. Als afsluiting geeft de specialist een persoonlijk make-up advies. De gezichtsbehandeling en het make-up advies zullen samen een uur in beslag nemen.

Guerlain

Behandeling: Discovery Treatment

Duur: 45 minuten

Prijs: 32,50 / Bij aankoop vanaf 75,- aan Guerlain-producten na afloop van de behandeling, worden deze kosten in mindering gebracht.

Te boeken in: week 5

Omschrijving: Sinds haar ontstaan in 1828 onderzoekt Guerlain de natuur en haar wonderen om zo de meest doeltreffende ingrediënten te selecteren en samen te stellen. Ontdek tijdens de Discovery treatment de helende werking van Abeille Royale ‘Koninginnegelei’. Na afloop staat onze make-up artist voor je klaar om je te voorzien van de nieuwste make-up look.

Probeer Guerlian: bekijk hieronder welk product je in welke week kan proberen in de Bijenkorf Amsterdam.

  • Week 5: Orchidee Imperiale cream
  • Week 25: Abeille Royale eye cream
  • Week 35: Orchidee Imperiale rich cream

La Mer

Behandeling: The Facial

Duur: 45 minuten

Prijs: 120,- / Bij aankoop van twee producten waarvan 1 moisterizer, serum of oogverzorging, krijg je de behandeling cadeau.

Te boeken in: week 14

Omschrijving: De gelaatsbehandeling begint met een diepe reiniging waardoor de huid weer zuiver en fris aanvoelt. Jouw huid wordt verfijnd door een combinatie van zeekwarts met puur diamantpoeder. Een energiebrengende gelaatsmassage stimuleert de circulatie en laat zo de vitaliteit van binnenuit ontwaken. Een royale hoeveelheid Crème de La Mer doet je genieten van alle vitale voordelen van de gelaatsbehandeling. Jouw handen worden getrakteerd op een therapeutische massage gericht op de drukpunten die een gevoel van welzijn bevorderen.

Probeer La Mer: bekijk hieronder welk product je in welke week kan proberen in de Bijenkorf Amsterdam.

  • Week 14: Matte Lotion
  • Week 30: launch Cleansing scrub
  • Week 48: Decolete crème

Lancome

Behandeling: Salondagen Lancôme Absolue

Duur: 45 min

Prijs: 25,- / Bij aankoop vanaf 65,- aan Lancôme-producten, worden deze kosten in mindering gebracht.

Te boeken in: week 9

Omschrijving: Lancôme presenteert haar luxueuze salonbehandelingen. Ervaar tijdens deze 45 minuten durende behandeling de huidverzorging van Lancôme en ontdek welke franchise het beste bij je past. Vervolgens krijg je nog een persoonlijk make-up advies.

La Prairie

Behandeling: Glow with Gold

Duur: 25 minuten

Prijs: 25,- / Bij aankoop vanaf 50,- aan La Prairie-producten, worden deze kosten in mindering gebracht.

Te boeken in: week 7

Omschrijving: Deze La Prairie Glow with gold treatment zorgt, met de goud gesterkte formule van de Cellular Radiance Perfecting Pure Gold, voor een zichtbare versteviging met onmiddellijke perfectie en eindeloze glans.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Inloggen

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter