Fabienne Chapot

Verfijnde prints, rijke kleuren, scherpe tailoring en eigenzinnige details, daar staat het Amsterdamse label Fabienne Chapot voor. Gedurfd maar vrouwelijk. De mix van uitgesproken designs en vrouwelijke silhouetten geven je een instant upbeat feeling.
  • Home
  • arrow-small__rightFabienne Chapot

Fabienne Chapot

68 artikelen
Filter & sorteer
68 artikelen

Fabienne Chapot bij debijenkorf.be

Beeld je in: een huis waar de kleuren dieper en rijker zijn en intrigerende patronen tot leven komen. Een huis waar vrouwen elkaar herkennen in de kracht van hun geest, hart en gevoel voor humor. Een plek voor gelach, avontuur en creativiteit. Welkom bij het modehuis van Fabienne Chapot.

De Fabienne Chapot vrouw is vrouwelijk en krachtig

De kracht van de Fabienne Chapot vrouw schuilt in haar vrouwelijkheid. De Fabienne Chapot vrouw droomt groot, maar leeft haar dromen ook na. Ze staat aan het roer van haar schip, maar neemt het leven ook niet te serieus. Deze essentie komt terug in alle kledingcollecties van Fabienne Chapot. Het merk wilt vrouwen inspireren om zich zelfverzekerd te voelen over zichzelf en hoe ze eruit zien. Fabienne Chapot daagt vrouwen uit om hun persoonlijkheid te uiten door het gebruik van kleur, prints en details: uitgesproken vrouwelijk maar altijd met een draagbare twist. De manier waarop jij je kleedt staat immers symbool voor je visie.

Fabienne Chapot biedt naast kleding ook woonaccessoires

De vrouwelijkheid van Fabienne Chapot uit zich in getailleerde pasvormen en romantische details. Kies bijvoorbeeld voor een blousejurk met een jaren ’50 twist of een nauwsluitend T-shirt. De creative director Sophie van Bentum laat zich graag inspireren door vintage films. Daarom dient ieder kledingstuk als een reliek uit een stilistische wereld. De cinematische prints zijn nooit willekeurig samengesteld, maar hebben altijd een verhalende functie. Zo vind je bij Fabienne Chapot bloesjes met een papegaaienprint, T-shirts met sterren en broeken met luipaarddessin. Deze prints komen ook terug op de woonaccessoires van Fabienne Chapot. Van prachtig theeservies tot aan kussens en tafellopers: bij Fabienne Chapot vind je het allemaal!