Winkels & Openingstijden
Klantenservice

24 en 25 maart Privilege Member Weekend

De Bijenkorf Den Haag

Tijdens het Privilege Member Weekend op 24 en 25 maart valt er extra veel te genieten bij de Bijenkorf Den Haag. Voor haar, maar ook voor hem. Kom kijken, proeven en ontdekken en laat u verrassen.

1-op-1 stijladvies

Onze styliste geeft deskundig stylingadvies, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, maten en stijl. De kosten van 25,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Masterclass Charlotte Tilbury

Creëer zelf een perfecte glow met Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter. In een workshop van 2 uur leert u precies hoe dat moet. Zaterdag 24 maart, van 16.00 tot 18.00 uur. De kosten van 55,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Reserveer plaatsen

Kosteloos vermaken

Iets te lang of net te wijd? Al uw kledingaankopen tijdens het Privilege Member Weekend worden kosteloos vermaakt bij onze vermaak service.

Bekijk de actievoorwaarden

Lingeriefitting

Onze lingerie-expert laat in 45 minuten zien wat perfect passende lingerie voor u kan doen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Boek een consult

De perfecte jeans

Onze jeansexpert helpt u in 45 minuten bij het vinden van uw ideale jeans, de absolute musthave van ieder seizoen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Lezing Het geheim van de meester

De geheimen van Het Puttertje en Meisje met de parel onthuld in een uur durende lezing door Mark Zegeling, bekend van het boek en televisieprogramma Het geheim van de Meester. Zondag 25 maart, van 14.00 tot 15.00 uur De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Reserveer plaatsen

Pakken liften bij Van Gils

Hoeveel Van Gils pakken kunt u omhoog liften? Iedere dag wint de sterkste 50,- shoptegoed bij de Bijenkorf. 24 en 25 maart, afdeling herenmode.

De perfecte Rosner broek

Skinny, boyfriend of flared, donkere of lichte wassing, casual of klassiek; de expert van Rosner weet voor ieder figuur de perfecte pasvorm. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies. Zaterdag 24 maart, 10.00 tot 12.00 uur, damesmode.

Advies op maat

Ontdek vele mooie nieuwe merken op onze afdeling herenmode. Bij PT01, Corneliani, Canali, Zegna, Santoni en Profuomo krijgt u een persoonlijk maatpakadvies en maken wij bij aankoop uw pak gratis voor u op maat. De kosten van 25,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Boek een consult

Bijkomen in ons restaurant

Even ontspannen met iets lekkers en gezonds? Tijdens het Privilege Member Weekend serveren wij in ons restaurant heerlijke mezze gerechtjes voor 9,95. U krijgt er van ons een gratis drankje bij.

Bekijk aanbod