Winkels & Openingstijden
Klantenservice

24 en 25 maart Privilege Member Weekend

De Bijenkorf Utrecht

Tijdens het Privilege Member Weekend op 24 en 25 maart valt er extra veel te genieten bij de Bijenkorf Utrecht. Voor haar, maar ook voor hem. Kom kijken, proeven en ontdekken en laat u verrassen.

1-op-1 stijladvies

Onze styliste geeft deskundig stylingadvies, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, maten en stijl. De kosten van 25,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Ontspannende gezichtsbehandeling van Dermalogica

Tien minuten is genoeg om je huid te laten stralen met Dermalogica’s Sound Sleep Cocoon, een revolutionaire gelcrème voor de nacht die de huid hydrateert, herstelt, verzacht en laat stralen. Ervaar het zelf met deze 10-minutenbehandeling aan de Skin Bar®. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Lingeriefitting

Onze lingerie-expert laat in 45 minuten zien wat perfect passende lingerie voor u kan doen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Boek een consult

De perfecte jeans

Onze jeansexpert helpt u in 45 minuten bij het vinden van uw ideale jeans, de absolute musthave van ieder seizoen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Kosteloos vermaken

Iets te lang of net te wijd? Al uw kledingaankopen tijdens het Privilege Member Weekend worden kosteloos vermaakt bij onze tailorservice.

Bekijk de actievoorwaarden

De perfecte Rosner broek

Skinny, boyfriend of flared, donkere of lichte wassing, casual of klassiek; de expert van Rosner weet voor ieder figuur de perfecte pasvorm. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies. Zaterdag 24 maart, 14.00 tot 16.00 uur, damesmode.

Masterclass patisserie met Hidde de Brabander

Patisseriekunstenaar Hidde de Brabander leert u, aan de hand van zijn nieuwe boek Patisserie, de ultieme banketkneepjes in een uur durende masterclass. Zondag 25 maart, van 14.00 tot 15.00 uur. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Reserveer plaatsen

Bijkomen in ons restaurant

Even ontspannen met iets lekkers en gezonds? Tijdens het Privilege Member Weekend serveren wij in ons restaurant heerlijke mezze gerechtjes voor 9,95. U krijgt er van ons een gratis drankje bij.

Bekijk aanbod