Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Fashion Exchange - Heren Slimmer omgaan met je garderobe

,

Jaarlijks gooien we met zijn allen gemiddeld 145 miljoen kilo aan kleding bij het restafval. Hierna wordt het verbrand of belandt het op de vuilnisbelt, terwijl de productie van katoen ontzettend veel water en energie kost. Vandaar dat we slimmer met onze garderobe om moeten gaan door kleding te recycleren en efficiëntere keuzes te maken. Wat draag je wel en wat kan er weg? De Bijenkorf helpt je opruimen en bewuster shoppen. Beter voor mens en milieu!

Slimmer kiezen: 37 items

Haal het meeste uit je kleding door je ideale garderobe per seizoen samen te stellen met 37 tijdloze kledingstukken. Kies voor items van goede kwaliteit zodat je jaren van je aankopen kan genieten. Benieuwd naar welke items in deze ideale garderobe horen? Bekijk hier het overzicht.+

Wat kan jij doen?

  • Klaar om je kledingkast op te ruimen? Doe mee aan de Bijenkorf Fashion Exchange. Lever je oude kleding in bij één van de vele verzamelpunten in jouw gemeente. Zij zorgen ervoor dat jouw kledingstukken hergebruikt of gerecycleerd worden. Vind via de website van jouw gemeente waar jij je oude kleding duurzaam kunt inleveren.

  • Doe mee aan onze winactie en maak kans op een opruimmiddag met een professionele stylist én 100,- shoptegoed.

Fashion Exchange

Wij helpen je een begin te maken met verantwoord op te ruimen en slimmer om te gaan met je garderobe

Positieve verandering

Lees hier meer over hoe de Bijenkorf positieve verandering op gang wil brengen door onze visie op duurzaamheid uit te dragen, het goede voorbeeld te geven en bewustwording te creëren.

Heren Net binnen

Ontdek de nieuwste en mooiste items van onze topmerken Bekijk de collectie