Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Fermob

Bij het Franse merk Fermob vind je minimalistische tuinmeubels in vrolijke kleuren, die door de slimme materiaalkeuze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan

Fermob

49 artikelen
  • Tuinbanken
  • Tuintafels
Filter & sorteer
49 artikelen

Fermob bij deBijenkorf.be

Het online assortiment van tuinmeubelenspecialist Fermob bij de Bijenkorf is zeer uitgebreid. Zo kun je terecht voor een ruime selectie aan diverse type tuinmeubels zoals de tuinbanken van Fermob, tuinstoelen en tuintafels. Jij vindt vast een leuke set voor in de tuin of op het balkon!

De collectie tuinmeubels van Fermob

Ga jij voor één van de Fermob tuinstoelen met de bijpassende Fermob tuintafels? De tuinstoelen en eveneens tuintafels van Fermob komen in verschillende vrolijke kleuren. Wees één met de natuur en ga voor een set tuinmeubelen in groen, of zorg juist voor wat zomerse kleur met de tuinstoelen en tuintafels in oranje of geel. De tuinmeubels zijn gemaakt van materialen als metaal en staal waardoor ze specifiek geschikt zijn voor buitengebruik. Dankzij de minimalistische designs die mooi van eenvoud zijn, passen de tuinmeubelen goed in iedere omgeving.

Fermob tuinmeubelen uit de hand van diverse ontwerpers

Fermob werkt vaak samen met bekende designers en aanstormend talenten. Creativiteit kan immers niet voluit vloeien zonder interessante discussies en samenwerkingen! Bij de Bijenkorf vind je Fermob tuinmeubelen uit de hand van designers als Frédéric Sofia, Pascal Mourgue en Tristan Lohner. De meubelen verschillen, maar hebben ook diverse dingen met elkaar gemeen. Zo zijn de designs esthetisch verantwoord maar ook functioneel, dankzij het duurzame en sterke ontwerp en het pure lijnenspel dat mooi is van eenvoud.