Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Filling Pieces

Filling Pieces werd in 2009 opgericht door student Guillaume Philibert. Het merk begon met het ideaal van diversiteit in een markt waar er een groot gat was tussen high-end en streetwear. Sindsdien heeft het Amsterdamse label internationaal succes en blijft het zijn grenzen verleggen.

Filling Pieces

85 artikelen
Filter & sorteer
85 artikelen

Filling Pieces bij debijenkorf.be

Filling Pieces werd het leven ingeroepen toen de architectuurstudent Guillaume Philibert een middenweg tussen streetwear en high-end fashion zocht. In 2009 lanceerde Guillaume de eerste collectie, met de nu welbekende ‘Low Top’. Door Guillaume’s grote passie voor het merk is het assortiment in de jaren daarna uitgebreid tot een groot en gevarieerd aanbod dames- en herenschoenen, en heeft het zich ver buiten de Amsterdamse grenzen verspreid. Filling Pieces is namelijk in korte tijd uitgegroeid tot een groot internationaal schoenenlabel.

Alle keuze aan Filling Pieces schoenen voor heren en dames

Het aanbod Filling Pieces herenschoenen varieert van classy ‘Low Top’-sneakers van materialen als mesh en leer, tot de eigentijdse, casual ‘Low Plasma’-sneakers van nubuck. Ook in het assortiment van Filling Pieces damesschoenen is er een ruime keuze in modellen met dezelfde stijlvolle en eigentijdse uitstraling, maar met een vrouwelijke touch. Waar de Filling Pieces schoenen voor heren veelal in zwarte, witte en bruine kleuren ontworpen zijn, worden bij de vrouwenmodellen ook kleuren als rood en roze gebruikt.

Haal het optimale uit jouw Filling Pieces

De schoenen van Filling Pieces vallen een maat groter, dus het kopen van een kleinere maat zorgt ervoor dat jouw sneaker als gegoten zit. Zorg altijd dat je jouw Filling Pieces goed onderhoudt met het juiste onderhoudsmiddel voor schoenen. Gebruik een crème voor de sneakers van leer of een beschermende spray voor sneakers van nubuck. Dit alles om overal hoge ogen te gooien met de sterke kwaliteit van jouw Filling Pieces sneakers.