Flos

Flos

104 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
104 artikelen
48 van 104 gezien

Flos bij deBijenkorf.be

Flos is een Italiaanse verlichtingsspecialist die zijn producten tot ware kunst heeft verheven. Achter elk product van Flos schuilt een weldoordachte designfilosofie waarin emotie, poëzie, praktische- en esthetische waarden samenkomen. Kortom, de lampen van Flos bieden méér dan alleen verlichting. De vakkundig ontworpen lampen zijn hoogwaardig en stijlvol design voor thuis.

Verschillende soorten design verlichting van Flos

Het Flos-assortiment bij de Bijenkorf is zeer uitgebreid en biedt verschillende soorten verlichting voor thuis. Voor vrijwel iedere ruimte van het huis is er een prachtige soort verlichting te vinden. Wat dacht je van één van de mooie Flos hanglampen voor boven de eettafel, of van de Flos wandlampen voor in de woonkamer? De Flos tafellampen zijn een elegant moderne touch voor op het nachtkastje, bijzettafeltje of voor op het bureau. Een (lees)lamp voor naast de bank? Je vindt ze in de collectie Flos vloerlampen. Als laatste, maar zeker niet als minste: de ledverlichting van Flos is stijlvol én vriendelijker voor het milieu.

Kies Flos verlichting op basis van ontwerper

Flos werkt voor het ontwerpen van de verlichting samen met vele gerenommeerde ontwerpers. Daarom kun je in de online shop van de Bijenkorf jouw Flos verlichting ook selecteren op basis van ontwerper. Wellicht zit er al een bekende designer voor jou tussen, of laat je je verrassen door de bijzondere designs uit de hand van een nog voor jou onbekende ontwerper. Haal jij straks een hanglamp naar ontwerp van Achille Castiglioni in huis, wordt het een moderne bureaulamp van Antonio Citterio of geef je sfeer aan het interieur met een design van Patricia Urquiola?

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl