Food demonstraties

16 juni 2018 t/m 2 december 2018

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Godiva Buitengewone pralines

Ervaar Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit, gemaakt door de maîtres chocolatiers van Godiva. Proef de pralines op 29 en 30 september in Den Haag en Amstelveen, 6 oktober in Rotterdam en Eindhoven, 13 oktober in Amsterdam en Utrecht en 27 oktober in Maastricht. Van 12.00 tot 18.00 uur.

Bekijk de collectie

De Pepernotenfabriek Lekkerste tijd van het jaar

Ervaar de nieuwse smaken van de Pepernotenfabriek, dé hofleverancier van Sinterklaas. In Amsterdam op 17, 24 november en 1 december, Amstelveen op 17 november, Den Haag op 17, 24 november en 1 december, Eindhoven op 17, 24 november en 1 december, Maastricht op 17 november, Rotterdam op 17, 24 november en 1 december en 17 november in Utrecht, van 13.00 tot 18.00 uur.

Illy Overal herkenbaar

De Illy mélange bestaat uit negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten. Proef de geraffineerde en fluweelzachte smaak van Illy koffie in de Bijenkorf. Op 6 oktober in Amsterdam, 7 oktober in Amstelveen, 13 oktober in Den Haag, 14 oktober in Rotterdam, 20 oktober in Eindhoven, 21 oktober in Maastricht en 27 oktober in Utrecht, van 12.00 tot 17.00 uur.

Bekijk de collectie
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl