Food demonstraties

12 januari 2019 t/m 25 mei 2019

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Crock-Pot, Mixmaster Combo Foodsaver

Ontdek wat je kunt met deze geweldige keukenapparaten. Verse pasta maken en vlees draaien met de MixMaster Combo - bekend van Master Chef Australia - die veel meer kan dan kloppen, kneden en mixen. Langzaam garen in de Crock-Pot en genieten van gerechten zonder dat je lang in de keuken staat. Met Foodsaver houdt je verse ingrediënten langer vers en lekker in koelkast en vriezer. Laat je inspireren en proef tijdens een van de workshops, in Amsterdam op 4 mei, in Den Haag op 11 mei, in Rotterdam op 18 mei, in Eindhoven op 25 mei en in Utrecht op 1 juni.

Spaans temperament Lolea

Meet Lolea, de eerste premium frizzante sangría ter wereld! Sangría komt in verschillende soorten en maten en niet altijd van de beste kwaliteit. Tijd voor een sangría merk dat deze kwaliteit waarborgt, dachten vier vrienden uit de spaanse plaats Saragoza, en zo ontstond Lolea. Vanuit de eeuwenoude traditie van het maken van sangria, maakte zij hun eigentijdse recept. De oprichters geven daarmee hun eigen draai aan een eeuwenoude Spaanse traditie. Ervaar en proef Lolea zelf op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur in Amsterdam op 11 mei, in Amstelveen op 18 mei en in Rotterdam op 25 mei.

WMF

WMF gaat alles op gebied van Healthy Cooking laten zien. Tijdens deze demo wordt er gebruik gemaakt van o.a. de WMF stoomkoker. Kom jij ook proeven? In Rotterdam op zaterdag 6 april, in Utrecht op zaterdag 20 april, in Amsterdam op zondag 28 april, in Den Haag op zaterdag 4 mei, in Eindhoven op zaterdag 18 mei of in Utrecht op zaterdag 15 juni.

Biologische olie Liquido d’Oro

Liquido d’Oro is een nieuwe generatie olijfolie- en smaakmakers. De biologische olie komt van de olijfgaarden uit heel Italië, en zijn gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. Kom het vloeibare goud proeven op zondag 12 mei in Rotterdam, zondag 16 juni in Eindhoven, zondag 21 juli in Utrecht, 10 november in Amsterdam, zondag 24 november in Den haag, zondag 8 december in Rotterdam en op zondag 15 december in Utrecht van 13:00 – 17:00 uur.

Neolea Onweerstaanbare olie

Neolea betekent ‘jeugd’ in het Grieks en dat weerspiegelt perfect de versheid en kwaliteit van deze Extra Virgin Olijfolie. Een onweerstaanbare olie, die verrassend genoeg in ontzettend veel gerechten smaak toevoegt. Dit kunt u zelf ervaren in één van onze filialen van 12:00 – 17:00 uur. In Amsterdam op zaterdag 13 april, in Den Haag op 19 april, in Amstelveen op 20 april, in Eindhoven op 11 mei en in Rotterdam op 14 juni.