Food demonstraties

16 juni 2018 t/m 10 februari 2019

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Kusmi Tea Prikkel je zintuigen

De theesoorten van Kusmi Tea worden zorgvuldig van de hoogste kwaliteit geselecteerd voordat ze worden uitgebreid met bloemen, citrusfruit en specerijen. Een ware uitnodiging om je zintuigen te laten ontwaken met nieuwe smaken! Proef de thee in Amsterdam op 18 en 19 januari, Den Haag op 26 januari, Rotterdam en Eindhoven op 2 februari, Maastricht op 3 februari, Utrecht op 9 februari en Amstelveen op 10 februari van 12:00 tot 17:00 uur.

Original beans Proef het zeldzame

Original beans maakt al 220 jaar lang chocolade, zodat de toekomstige generaties ook kunnen genieten van de pure smaak. Proef de chocolade in Amsterdam op 12 januari, Amstelveen op 13 januari, Den Haag op 19 januari, Rotterdam op 20 januari, Eindhoven op 26 januari, Maastricht op 27 januari en in Utrecht op 2 februari van 12.00 – 17.00.

Thomson & Scott "A gift from god"

Ervaar de 100% organic vegan skinny prosecco in Den Haag op 12 januari en 2 februari, Rotterdam op 12 en 19 januari, Eindhoven 19 januari, Amsterdam 26 januari, Utrecht 26 januari, Amstelveen op 2 februari en in Maastricht op 9 februari van 13.00 tot 18.00.

Piper-Heidsieck Sprankelend genieten

Piper-Heidsieck is een elegante en verfijnde champagne met een aangename hoeveelheid bubbels. Het merk is één van 's werelds meest bekroonde champagnes. Proef en geniet op vrijdag 8 februari in Eindhoven en Maastricht, op zaterdag 9 februari in Amsterdam en op zondag 10 februari in Rotterdam en Utrecht.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl