Gratis levering en retour

Food demonstraties

16 juni 2018 t/m 16 september 2018

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience

Baker's Dough Guilty Pleasure

Baker's Dough is de eerste cookie dough bar in Nederland en sinds dag één, een groot succes. Kom langs bij de bakfiets in de Bijenkorf om een doughtje te scoren #justdoughit. Op 2 t/m 15 juli in Amstelveen, 16 t/m 19 juli in Amsterdam, 30 juli t/m 12 augustus in Den Haag, 15 t/m 26 augustus in Eindhoven en 2 t/m 16 september in Utrecht.

Agropošta Met liefde
gemaakt

Agropošta is een natuurlijke limonadesiroop, met liefde gemaakt volgens een Kroatisch familierecept. Verrassende smaken en rechtstreeks uit de natuur. Kom proeven op 11 augustus van 12.00 tot 17.00 uur in Amsterdam.

Bekijk het aanbod

Neleman Eindelijk zomer

Het is eindelijk zomer en dat wordt gevierd met een heerlijke rosé proeverij in de Bijenkorf. Op 21 juli in Amsterdam, 29 juli in Den Haag, 4 augustus in Rotterdam, 12 augustus in Eindhoven, 18 augustus in Utrecht en 26 augustus in Amstelveen, van 13.00 - 18.00 uur.

Bekijk Neleman's rosé

Soof's Siropen

Geef kleur aan je kraanwater met 100% natuurlijke siropen, zonder toegevoegde suikers. De siropen van Soof bestaan uit niets anders dan fruit, groenten en kruiden. Soof gelooft in eenvoud, transparantie en de kracht van de natuur. Kom proeven op 21 juli van 12.00 tot 17.00 uur in Amsterdam.

Bekijk onze siroop dispenser

Kusmi Tea Trakteer
jezelf

Kusmi Tea is een theehuis met een rijke geschiedenis, die de perfecte balans tussen traditioneel en hedendaags combineert. Trakteer jezelf op een bijzondere Detox-thee uit het Wellness assortiment of ontdek de smaken van Russische thee met exclusieve melanges tijdens de demonstratie op 14 juli in Eindhoven van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk het aanbod

Lov Organic Verfijnde
kruidenthee

Vergeet de traditionele kruidenthee. Geïnspireerd door Scandinavië, waar de natuur centraal staat, heeft Løv Organic sinds 2010 de kruidenthee opnieuw uitgevonden. De infusie is innovatief, verfijnd en smakelijk. Hele bladeren en natuurlijke aroma's in creaties die fruitige, bloemige of zelfs pittige smaken onthullen. Ontdek het tijdens de demonstratie op 14 juli in Eindhoven van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk het aanbod

EXOTA Herinneringen
ophalen

Exota is een oud-Hollands merk dat in de jaren '70 van de markt verdwenen is. Sinds kort zijn deze nostalgische limonades in verschillende, unieke smaken en een vernieuwd retro jasje verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Kom een glaasje proeven op 14 juli in Rotterdam, 15 juli in Eindhoven, 21 juli in Utrecht, 22 juli in Amstelveen en 28 juli in Maastricht van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk onze limonadekannen

WALLY AND WHIZ Vegan gummies

Nieuw, jong en innovatief, Nordic Gourmet gummies van Wally and Whiz. Dit Deense merk bestaat uit een unieke variëteit aan premium Gourmet gummies op basis van exotische ingrediënten. Wally and Whiz is glutenvrij, lactosevrij en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen én 100% vegan. Kom naar de Bijenkorf en laat je verrassen door deze unieke smaaksensatie. Op 15 juli in Rotterdam, 11 augustus in Amstelveen, 12 augustus in Amsterdam, 18 augustus in Maastricht van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk onze vegan kookboeken

IL MIOGUSTO Een avondje uit

il miogusto® is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails. Wijncocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Deze drankjes op basis van wijn zijn zacht en lekker verfrissend. Wij hebben de meest verrassende combinaties gemaakt en nodigen je uit om bij de Bijenkorf te komen proeven. Op 14 juli in Maastricht, 28 juli in Amsterdam van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl