Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Forét

De goede vrienden Jesper Finderup en Jeppe Alexander Meier combineren in het Deense merk Forét Scandinavisch eenvoud met hun liefde voor de natuur. Samen ontwerpen ze prachtige collecties voor nieuwe ontdekkingstochten en unieke reizen, zowel in de stad als in de natuur.

Forét

20 artikelen
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Forét bij debijenkorf.be

Zoals de naam al doet vermoeden, is de kleding van Forét ideaal voor modeliefhebbers die houden van de buitenlucht. Het Deense modelabel creëert collecties die vervaardigd zijn uit kwalitatieve stoffen, zodat jij optimaal kunt genieten van al je outdoor avonturen. Forét werd in 2014 opgericht door twee Deense vrienden met een passie voor de natuur en de bossen waar ze opgroeiden. Met hun herenmode willen ze stijlvolle mannen van vandaag inspireren om offline te gaan, te vertragen en te genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Bij de Bijenkorf vind je binnenkort de wonderlijke collecties van Forét.

Een knipoog naar de natuur

Zowel de designs als de materialen van Forét zijn geïnspireerd door bosrijke omgevingen. Zo worden de items in Europa geproduceerd en zoveel mogelijk vervaardigd uit organische en gerecycleerde materialen. De makers trachten duurzame keuzes te maken in het hele productieproces: van design en ontwikkeling tot het kiezen van de juiste stoffen.

Forét: outdoor kleding voor de moderne man

De prachtige kleding van Forét kenmerkt zich door een zacht en warm kleurenpalet. Van lekker warme (fleece)truien tot kwalitatieve overhemden en broeken in allerlei verschillende fits: de designs van Forét zijn gemaakt voor de man van vandaag die graag het casual stadsleven combineert met een outdoor levensstijl. Heb jij al een favoriet stuk van Forét op het oog?