Forever New

Maak kennis met het Australische merk Forever New en geniet van tijdloze mode en sublieme elegantie. De prints en designs van deze kleding hebben een funky kantje, terwijl ze jouw vrouwelijk silhouet benadrukken. Heb jij al een exemplaar van dit merk in je garderobe?
  • Home
  • arrow-small__rightForever New

Forever New

72 artikelen
Filter & sorteer
72 artikelen

Forever New bij debijenkorf.be

Met 250 winkels wereldwijd, is het Australische merk Forever New razend populair onder stijlvolle dames. De collecties worden geïnspireerd op de Parijse, Londense, Milanese en New Yorkse haute couture, maar ook op globale hypes en trends in allerlei creatieve sectoren zoals film, kunst en muziek. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de unieke kleedjes van Forever New, die opvallen door hun originele ontwerpen en prints.

Forever New voor dames: Australische mode over heel de wereld

De tijdloze kleding van dit schitterende merk is geschikt voor elke modieuze vrouw. De blouses en tunieken van Forever New zijn ultrazacht en afgewerkt met sublieme details. Combineer het met een Forever New broek voor een ideale casual chic outfit, of draag het op een lange of korte rok om een feestelijke look te creëren. Het Australische merk voorziet bovendien een curve collectie, voor elegante dames die hun vrouwelijke vormen extra in de verf willen zetten.