Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Frédérique Constant

Frédérique Constant laat mensen genieten van luxe door het bieden van klassieke, Zwitserse horloges tegen toegankelijke prijzen. Ze produceert de horloges en uurwerken zelf in haar manufactuur nabij Genève.

Frederique Constant

13 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Frédérique Constant bij deBijenkorf.be

Door jezelf te voorzien van een luxueus horloge van Frédérique Constant zal je nooit meer een ander uurwerk willen dragen. In onze online wereld vind je prachtige analoge Frédérique Constant horloges in een klassieke stijl. Deze zal je eeuwen kunnen dragen om de pols. Ontdek het feminiene aanbod van Frédérique Constant voor dames en laat jezelf inspireren door de masculiene uurwerken van Frédérique Constant voor heren bij de Bijenkorf.

Frédérique Constant horloges voor dames en heren

Horloges van Frédérique Constant zijn ontworpen om met stijl te dragen. Zowel dames als heren zullen bij de Bijenkorf terecht kunnen voor analoge horloges, hybride horloges en smartwatches. Mocht je echt voor een van de klassieke Frédérique Constant horloges voor heren willen kiezen, dan is een analoog horloge perfect. Voor een hightech horloge kies je voor een smartwatch. Je komt de horloges tegen in kleuren als zilver en goud, maar ook roze en bruin worden vertegenwoordigd. Vrouwen kunnen eveneens prachtig horloges van Frédérique Constant dragen. Ontdek maar eens de collectie Frédérique Constant horloges voor dames. Deze biedt minimalistische en subtiele horloges met een zeer elegante wijzerplaat met Romeinse cijfers.

Ga jij voor een gouden of zilveren horloge van Frédérique Constant?

Frédérique Constant staat bekend als één van de meest prominente horlogemerken ter wereld. De reden hiervoor ligt in het ontwerp en de afwerking van elk Frédérique Constant horloge. Zo zijn de horloges ontworpen volgens klassieke, traditionele en tijdloze stijlen. Om deze reden is het begrijpen dat je vele zilveren Frédérique Constant horloges voor heren tegenkomt, maar ook gouden Frédérique Constant horloges voor dames. Deze kleuren, in combinatie met een bijpassende horlogeband, maken je horloge een accessoire dat altijd mooi zal staan. Door de diameters van de kast te variëren van 26 tot 45 mm is voor iedere pols een perfecte grootte te vinden. Ga jij voor de Frédérique Constant Moonphase, Geneve, Hybrid of Slimline?