Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Met de geuren voor dames van Serge Lutens is jouw Franse charme nooit ver te zoeken. De parfums hebben traditionele geurcombinaties, maar hebben net dat beetje extra dat Serge Lutens zelf toegevoegd heeft. Het resultaat? Zeldzame, authentieke aroma’s waar je maar niet genoeg van krijgt.

Serge Lutens geuren voor dames bij deBijenkorf.be

Wie op zoek is naar geuren van Serge Lutens, is bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Hier vind je Serge Lutens parfums met namen als La Couche du Diable, Chergui, Ambre sultan, Un bois vanille en Clair de musc. Ze zijn gecomponeerd als klassieke geurencombinaties met een speciale twist, en belichamen de typische stijl van Serge Lutens. De kleur zwart, de lievelingskleur van Serge Lutens, komt ook duidelijk terug op de flacons van de geuren. Deze designs zijn door Serge Lutens zelf ontworpen en zijn een mooie weerspiegeling van zijn creatieve geest. Het zijn parfumflesjes die niet op je kaptafel zouden misstaan!

De man achter de parfums van Serge Lutens

Het creatieve talent van Serge Lutens kwam al op jonge leeftijd tot uiting in zijn fotografie, make-up en styling in de Franse mode-industrie. Na zijn werk bij Vogue, Dior, Shiseido en modemagazines als Elle, Jardin des Modes en Harper’s Bazaar, begon Serge Lutens met de ontwikkeling van zijn eigen parfums. Hij liet zich daarvoor inspireren door zijn ontdekkingen in Marokko en ontwikkelde al snel zijn eerste parfums Ambre sultan, Cuit mauresque en Chergui. Rond de eeuwwisseling zette Serge Lutens zijn eigen merk op poten. Hij ontwikkelde naast de inmiddels welbekende parfums die je bij de Bijenkorf vindt, ook iconische make-up.