Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller

ghd

Chronos Styler - stijltang

359,-
ghdghd Chronos Styler - stijltang245609011112090

KleurZwart

Zwart
Online nog 1 beschikbaar

Stap binnen in het tijdperk van high-definition styling met ghd Chronos: de gloednieuwe ghd-styler voorzien van de hypermoderne HD motion-responsive technologie. Verwacht een styling die maar liefst 3 keer sneller is*, langdurige resultaten, ongeëvenaarde glans en extra bescherming tegen haarbreuk. Ontdek de meest recente technologische doorbraak met ghd's meest geavanceerde stijltang en beleef de ultieme stylingervaring met high-definition resultaten.

ONGEËVENAARDE RESULTATEN
- Tot 85% meer glans†
- 2x minder pluis††
- 3x meer bescherming tegen breuk***

PERFECT VOOR
Alle haartypes en lengtes.
Meerdere stijlen. Dagelijks gebruik.

HOE WERKT HET?
De geavanceerde HD motion-responsive technologie maakt gebruik van een intelligent algoritme dat de gebruikswijze van de tool identificeert om warmte- en energieafgifte te optimaliseren voor ultieme prestaties. Het herkent je stylingbewegingen en past zich hierop aan om de ideale temperatuur van 185°C continu te behouden, voor superieure precisie en ongeëvenaarde resultaten. Of je nu kiest voor steil of krullen, snel of langzaam stylen, kleine of grote lokken behandelen, met ghd chronos kun je elke stijl in high definition 3 keer sneller creëren met slechts één beweging.

DE PERFECTE MATCH
Haal het maximale uit je styling met ghd bodyguard heat protection spray. Deze lichtgewicht, onzichtbare hittebeschermende spray verzorgt je haar en geeft het glans. De spray is verkrijgbaar in de drie varianten: classic, gekleurd haar en voor fijn haar. Aanbrengen op droog haar voordat je ghd chronos gebruikt.

*tov ghd original. Resultaten gemeten door glans op brunette haar in vergelijking met natuurlijk gedroogd haar, labtest. **Consumententest, januari '22. 86% van 142 consumenten was het ermee eens dat hun haar 24 uur lang mooi bleef na het stylen. ***tov concurrerende styler die werkt op 235°C. †Technische test in een lab op brunette haar, gemeten tov natuurlijk gedroogd haar. ††Technische test in een lab op pluizig haar, tov natuurlijk gedroogd haar

Gebruikstips:

STAP 1 :
Spray ghd bodyguard op droog haar. Gebruik de ghd borstel om het product over het haar te verdelen.

STAP 2 :
Gebruik ghd Chronos alleen op droog haar en beweeg de ghd Chronos vanaf de haaraanzet naar de punten.

STAP 3 :
Bekroon je styling met de ghd Shiny Ever After finishing spray.

ghd359,-

Chronos Styler - stijltang