ghd

Creative Curve - Limited Edition krultang

209,-
ghdghd Creative Curve - Limited Edition krultang245609005700000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Ga voor groots, ga voor luxe met deze exclusieve cadeauset inclusief ghd curve™ creative krultang, onze ovale dressing brush en hittebestendige mat.

Voor beachy, natuurlijk ogende krullen en intense golven; de ghd curve® creative krultang heeft een unieke taps toelopende buis van 28 mm - 23 mm die natuurlijk ogende krullen en intense golven kan creëren, voor een prachtig beachy effect of volumineuze, glamour krullen. Doordat het puntje koel blijft, heb je een veilige plek om het haar op zijn plaats te houden terwijl je krult en met de ingebouwde veiligheidsstandaard kun je de krultang veilig neerzetten tijdens het stylen. Al even praktisch en slim is het snoer met een professionele lengte voor een flexibele styling, een automatische slaapstand na 30 minuten inactiviteit en een universeel voltage, zodat je de krultang overal ter wereld kunt gebruiken.

Elke ghd curve® krultang bevat de baanbrekende ultra-zone technologie die de ideale temperatuur om te krullen, 185°C, garandeert. Deze temperatuur wordt over de hele krultang evenredig verspreid en behouden dankzij de nieuwste, geavanceerde technologie die de haarlok herkent en zich aanpast om altijd de juiste stylingtemperatuur te garanderen; voor blijvende krullen die je snel maakt en hun vorm behouden met respect voor de gezondheid van je haar. En voor de ultieme, lang houdende krullen combineer je de ghd curve® creative krultang met ghd curly ever after - curl hold spray voor 24 uur lang perfecte krullen*.

-Wordt geleverd met:
- Een ovale dressing brush en hittebestendige mat
- Revolutionaire taps toelopende krultang van rond 28mm naar ovaal 23mm tot punt, ontworpen om verschillende soorten prachtige krullen en golven te creëren
- Cool tip voor het comfortabel krullen van het haar
- Veiligheidsstandaard om de stang op een hard oppervlak neer te zetten wanneer deze niet in gebruik is
- Ultra-zone technologie creëert krullen met de perfecte, gelijkmatige warmte
- Geavanceerde keramische coating speciaal ontworpen om soepeler te krullen
- Aan/uit-schakelaar en press- en hold indicator voorkomen onbedoeld gebruik tijdens het stylen
- Licht en geluidssignalen om aan te geven of apparaat is uitgeschakeld of klaar is voor gebruik
- Slaapstand schakelt automatisch uit als bij 30 minuten inacitviteit
- Universele voltage en professioneel lengte
- Draaisnoer
- 185º temperatuur voor optimale styling
- 2 jaar garantie

Bekijk meer