Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ghd

Duet Style & Sleek Talker Set - Limited Edition set

419,-335,2020%
ghdghd Duet Style & Sleek Talker Set - Limited Edition set245609007312090

KleurZwart

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Ontdek de krachtige ghd duet style heteluchtstyler, gecombineerd met ghd sleek talker wet to sleek stylingolie om het haar te transformeren van nat naar gestyled zonder schade.*.

ONGEKENDE RESULTATEN:
- Droogt en stijlt tegelijk zonder schade*.
- Prachtig glanzend haar tot 48 uur**.
- Respecteert de natuurlijke vochtigheid van je haar***
- Direct pluisvrij haar**, 2x meer glans & 3,5x meer haarlijning *** ( met Shine Shot™)

PERFECT VOOR :
Alle haartypes met haar op kinlengte en langer

HOE?
ghd wetenschappers hebben een primeur bereikt door voor de allereerste keer het beste van onze droog- en warmtetechnologieën te combineren tot de gepatenteerde Air-fusion™ technologie. Met een set van 4 slimme verwarmde platen op lage temperatuur die in harmonie werken met een krachtige luchtstroom, om het haar tegelijkertijd te drogen en te stylen, ongekende resultaten met prachtig zacht haar tot 48 uur**. Infinity sensors voorspellen de behoeften van je haar en handhaven een optimale lage styling temperatuur, voor ultieme droog- en styling prestaties die de natuurlijke vochtigheid van je haar respecteert en je lokken transformeert zonder schade*, knetteren of brandlucht.

Voor de perfecte finishing touch, probeer de exclusieve Shine Shot™ modus - alleen voor droog haar - om de ghd duet style te transformeren in een ghd styler die werkt op de optimale 185ºC styling temperatuur zonder lucht - voor 2x meer glans, 3,5x meer haarlijn*** en een prachtige kroesvrije afwerking**.

ghd duet style hot air styler is de perfecte 2-in-1 tool voor ongekende resultaten en een lager geluidsniveau** voor een comfortabelere stylingervaring in combinatie met tot 45% minder energieverbruik ****.

Ontwikkeld in combinatie met duet style, is ghd sleek talker het ultieme power koppel om de ghd duet style resultaten te maximaliseren en tot 72 uur lang haar zachtheid en gladheid te bieden***** en 25% langer durende kroescontrole****** met 4x meer haaraanpassing*****. Met ghd's signature heat protection system, om het haar te beschermen tegen dagelijkse hitte styling door het creëren van een onzichtbare, lichtgewicht thermische beschermlaag die voorkomt dat de schubbenlaag omhoog komt, geschikt voor alle haartypes en lichtgewicht, niet vet aanvoelend.

IN DEZE CADEAUSET:
- ghd duet style heteluchtstyler zwart
- ghd sleek talker wet to sleek styling olie
- beschermplaatjes
- exclusieve zwarte fluwelen hardcase

*geen thermische haarschade geconstateerd na 4 passes in de wet to style modus vs natuurlijk gedroogd haar **consumententest, 142 vrouwen, juni 2021 ***vs natuurlijk gedroogd haar, afhankelijk van gebruik consument ****gemeten in droogstand vs ghd haardroger met borstel, afhankelijk van gebruik consument
*****bij gebruik met ghd duet style, vs onbehandeld natuurlijk gedroogd haar ******vs duet style alleen. 

Bekijk meer