Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Code Eau de Toilette

Vanaf 90,02
Giorgio ArmaniGiorgio Armani Code Eau de Toilette201709004902050

Iconische mannengeur met verfijnde frisheid

Giorgio Armani herintroduceert Armani Code Eau de Toilette in een vernieuwde flacon. Een iconische geur waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid. Ontdek de geurcompositie van de mannenparfum van Armani Code. De geur ademt verleidelijke, gevoelige mannelijkheid, zit vol fascinerende contrasten en is verkrijgbaar in een navulbare flacon. Met zijn frisse, amber en houtachtige geur is Armani Code Eau de Toilette onweerstaanbaar . Onmisbaar voor de moderne, hedendaagse man die van een sensuele en frisse geur houdt.

- Topnoten: citrus
- Hartnoten: lavandin
- Basisnoten: tonkaboon en cederhout

Beleef het verfijnde, frisse karakter van het parfum
- Het parfum ademt frisheid door de heldere citrusnoten, gewonnen uit Calabrië, Italië;
- De tonkaboon, vermengd met de houtachtige kracht van cederhout zorgt voor een warm, intens en sensueel effect;
- Lavandin uit de Provence verleent aromatische facetten aan Armani Code Eau de Toilette;
- De super essence cederhout zorgt voor een verfijnde noot met een fris, sprankelend effect;

Krachtig aroma gecombineerd met mysterieuze en sensuele facetten
Armani Code Eau de Toilette is een iconische geur vol fascinerende contrasten en is nu verkrijgbaar in een nieuwe flacon. De amberachtige houtachtige geur van dit mannenparfum heeft de kracht een verleidelijke en gevoelige mannelijkheid te creëren die de hedendaagse, vooruitziende man weerspiegelt.

Het hart van het parfum bestaat uit de krachtige geurfacetten van lavandin, een kruising tussen lavendel en spijklavendel.

Natuur is de puurste vorm van schoonheid en is daarbij ook altijd een inspiratiebron geweest voor Giorgio Armani. Met duurzaamheid voorop, kijkt Armani Code Eau de Toilette dan ook naar de toekomst, met duurzaam ingekochte ingrediënten en een navulbare flacon, die ontworpen is om lang mee te gaan . Het gebruik van een navulling voor de 50ml flacon van Armani Code Eau de Toilette resulteert in een aantoonbare vermindering van het grondstoffenverbruik: Er wordt 38% minder glas gebruikt, 67% minder metaal en 22% minder papier.


Ervaar Armani Code Eau de Toilette
Spray op polsen en nek. Om een langdurige geur te behouden, volstaat het om het parfum in een dubbele ring rond het hoofd en in de richting van de schouders te spuiten.

Giorgio Armani90,02

Code Eau de Toilette