Winkels & Openingstijden
Klantenservice

My Way Eau de Parfum - Limited Edition parfumset

95,10
Giorgio ArmaniGiorgio Armani My Way Eau de Parfum - Limited Edition parfumset201709013226000
Online nog 1 beschikbaar

My Way Eau de Parfum is een damesparfum van ontdekkingen en connecties voor de authentieke, nieuwsgierige vrouw die klaar is om haar horizon te verbreden en betekenisvolle ontmoeten te beleven over de hele wereld.
Armani viert Moederdag met een eerbetoon aan haar couture-erfgoed in de vorm van een limited edition My Way Eau de Parfum Gift Set. Geïnspireerd en geherinterpreteerd vanuit een iconische jurk van Giorgio Armani, is dit een geschenk van perfectie, net als zij.

Deze set bevat:
- Giorgio Armani My Way Eau de Parfum 30ML
- Giorgio Armani My Way Eau de Parfum 7ML

Familiegeur: Bloemig & houtig
Topnoten: Bergamot & Oranjebloesem
Hartnoten: Jasmijn & Tuberoos
Basisnoten: Cederhout, Vanille & Muskus

Dit vrouwelijke parfum nodigt uit tot het verkennen van de wereld met een open geest en een nieuwsgierig hart. Het opent met de sprankelende frisheid van bergamot uit Calabrië, versterkt door de zachte zoetheid van sinaasappelbloesem uit Egypte. In het hart vind je tuberoos en jasmijn uit India, waardoor een stralend bloemenboeket ontstaat. Terwijl de geur vervliegt, omhult een warme omhelzing van cederhout uit Virginia, vanille uit Madagaskar en witte muskus de huid, waardoor een blijvende indruk van verfijning achterblijft.

My Way geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten, voornamelijk gekozen op een verantwoorde en duurzame wijze. Vanille van Madagaskar wordt gekweekt in het kader van lokale programma's gericht op het onderhouden van achtergestelde gemeenschappen en berust op het principe van eerlijke handel.

Gebruikstips:
Breng het parfum aan op de polspunten: de polsen, aan de binnenkant van de elleboog en de hals.

Giorgio Armani95,10

My Way Eau de Parfum - Limited Edition parfumset