Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sì Passione Éclat Eau de Parfum

Vanaf 89,01
Giorgio ArmaniGiorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum214609004700000
De heldere en bruisende bloemige rozengeur. Ontdek Sí PASSIONE Éclat de Parfum, het passionele, uitgesproken en stralende parfum dat je aammoedigt om uw innerlijke kracht te tonen. Een directe overtuigende uitnodiging om uw leven meer passie te geven. Een prachtige ontmoeting tussen een helder zwarte bes-akkoord en het omhullende bergamot, bekrachtigd door de twee rozen - Centifolia en Damascena - die genereuze vrouwelijkheid en karakter toevoegen.

Door het uitkiezen van duurzame methoden en steunprogramma's bedoeld om lokale gemeenschappen te ondersteunen, doet Giorgio Armani er alles aan om zijn parfums te maken met zoveel mogelijk respect voor mens en planeet.

De SÌ PASSIONE Éclat de Parfum fles straalt als een kostbare steen, een verwijzing naar de manier waarop passie het leven van iemand kan oplichten, met een vurige robijnrode tint die onthuld wordt als de fles licht vangt.

Topnoot: Helder zwarte bes-akkoord en bergamot
In SÌ PASSIONE Éclat de Parfum wordt een helder zwarte bes-akkoord gecombineerd met bergamot, duurzaam verkregen in Calabrië, Italië. Het is voor Giorgio Armani gemaakt om nog een element van sprankelende lichtheid toe te voegen aan de geur.

Harnoot
: Centifolia en Damascena rozen
De Centifolia-roos, handgeplukt in de Franse regio Grasse, biedt een zachte poederachtige kwaliteit. De Damascenaroos, verkregen via duurzame en verantwoordelijke processen, afkomstig uit Isparta, de Turkse "stad van de rozen", ademt de genereuze, vrouwelijke en karaktervolle aspecten van deze bloem.

Basisnoot
: Infusie van witte muskus en vanille
Witte muskus openbaart een nette zachte en sensuele kwaliteit, en de vanille-infusie uit Madagaskar, verkregen via duurzame en verantwoorde programma's om de lokale gemeenschappen te steunen, heeft een omhullend effect dat zowel verslavend als kruidig is. 

Gebruikstip:
- Breng aan op de hartslagpunten, enkel, binnenkant elleboog en nek.
Giorgio Armani89,01

Sì Passione Éclat Eau de Parfum