Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Giuseppe Zanotti

De Italiaanse Haute Couture schoenen van Giuseppe Zanotti zijn erg exclusief. De prachtige ontwerpen worden met de hand geschetst en op ambachtelijke wijze geproduceerd. De schoenen zijn meteen te herkennen aan de unieke rits details, verschillende soorten leer en neutrale kleuren.
  • Home
  • arrow-small__rightGiuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti schoenen voor heren bij deBijenkorf.be

Giuseppe Zanotti werd opgericht door de gelijknamige ontwerpen in Italië. In het plaatje Rimini werd hij geboren en al vanaf jonge leeftijd wist Zanotti dat hij zeer graag wilde ontwerpen. Het gevolg was zijn allereerste collectie schoenen in 1994. Giuseppe Zanotti heeft zich vandaag de dag, in twintig jaar, weten te ontwikkelen tot een zeer gewaardeerd designermerk voor luxe schoenen.

Zanotti’s elegante en sportieve damescollectie

Modebewuste vrouwen kunnen zich dankzij Giuseppe Zanotti voorzien van elegante en sportieve schoeisels. Het designermerk biedt namelijk een ruime collectie waar opvallende sneakers, sandalen, muiltjes en hakken verkregen kunnen worden. Deze schoenen zijn stuk voor stuk voorzien van luxueuze details, zoals glitters of een metallic finish. Iedere schoen wordt met vakmanschap ontwerpen en zorgt zo voor heerlijk comfort. Als je in de Giuseppe Zanotti sneakers voor dames stapt, zoals de Donna of Gail, zal je niet snel meer een andere sneaker aan willen trekken. Uren, zonder ongemak, rondlopen op je nieuwe Giuseppe Zanotti stilettohakken zal ook zeker lukken. Ontdek dus snel de collectie Giuseppe Zanotti voor dames!

Eye-catchers: Giuseppe Zanotti schoenen voor heren

Houd je van stoer? Rock & Roll, maar ook zeker elegant? Je zal dan ongetwijfeld een schoen naar je smaak vinden in de collectie van Giuseppe Zanotti voor heren. In deze collectie kom je vooral sneakers tegen die worden gezien als echte eyecatchers. De grootste nationale en internationale artiesten hebben één of meerdere paren in de garderobe, dus nu is het ook aan jou de beurt. De Bijenkorf biedt veelal sportieve Giuseppe Zanotti sneakers voor heren. Te herkennen aan het unieke rits detail, de dierlijke structuren en gemaakt van leer en suède. Als man kan je terecht voor de iconische Frankie sneakers, maar ook Kriss en moderne Jump sneakers in zwart tot rood en van wit tot blauw.