Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gucci Beauty

Nail Art Stickers - Limited Edition nagelstickers

20,-16,-20%
GucciGucci Nail Art Stickers - Limited Edition nagelstickers284709026100000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Gucci Beauty markeert een nieuwe primeur met de lancering van een limited-edition collectie nagelstickers, voor het eerst te zien op de show van de Gucci Aria-collectie in april 2021.De stickers zijn vanaf november 2021 verkrijgbaar in geselecteerde Gucci-winkels en komen in vier ontwerpen met meerdere kleuren en maten.

Maak eindeloze creatieve combinaties en geef elke look een andere merkherkenning. Versier en flatteer je nagels terwijl je de creativiteit en speelsheid omarmt van nail-art met de nieuwe Gucci-nagelstickerscollectie. Gebruik de nagelstickers in combinatie met Gucci Beauty nagellak Vernis À Ongles.

Levendig, intens en ultraglanzend, Vernis À Ongles is een nagellak die ribbels op het nageloppervlak gladstrijkt en een hoge dekking biedt vanaf de eerste laag. Elke laag creëert een glanzende, glamoureuze afwerking, geeft een ultraglad gevoel en zorgt voor een opvallende kleur. Vernis À Ongles is verkrijgbaar in een regenboog van tien tinten. De favorieten van Alessandro Michele bieden briljante en intense hoogdekkende vernis met een langdurige glans en glamour.

Gebruikstips:
- Nadat de basislaag van de gekozen Vernis À Ongles kleur volledig droog is, kan de de nail art-sticker naar keuze op het midden van elke nagel worden geplaatst
- Druk er een paar seconden op met een vinger en laat dan los

Bekijk meer