Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Guerlain

Sinds 1828 verkent, innoveert en verbetert Guerlain de wereld van parfum, huidverzorging en make-up. Kunst en de natuur dienen als inspiratiebron, waarmee gedurfde makers legendarische creaties in het leven roepen.

Guerlain

161 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
161 artikelen

Guerlain bij deBijenkorf.be

Van oorsprong is Guerlain sinds 1828 een Frans parfumhuis en is daarbij één van de oudste cosmeticamerken over de hele wereld. Tegenwoordig draait Guerlain niet alleen meer om haar geliefde geuren, maar staat het ook bekend om de make-up en de producten voor huidverzorging die zij aanbieden. Pas bij de creatie van Eau de Cologne Impérale nam het succes van Guerlain toe. Deze geur is exclusief gecreëerd voor de toenmalige Franse keizer Napoleon III en zijn Spaanse vrouw Eugénie. Daarna is het balletje gaan rollen en ontstonden bekende parfumnamen als Jicky, Shalimar en Vétiver.

Ontdek de Guerlain parfum wereld

Men kan wel stellen dat de Guerlain geuren de grondleggers zijn van deze markt. Guerlain Shalimar is een parfum dat in 1925 is ontstaan en nog steeds in het assortiment zit van de Bijenkorf. De bekende geur is subliem, intiem en opent het parfum met ingrediënten als bergamot en citroen tegelijkertijd. Mon Guerlain is een Eau de Parfum dat daarentegen pas in 2017 uitgebracht werd, maar niet minder gewaardeerd wordt dan zijn voorgangers. Guerlain Parfum ‘Mon’ is een houtachtige geur met uitzonderlijke grondstoffen als Carla Lavender en Sambac Jasmijn. Deze grondstoffen zijn bijzonder omdat ze uit verschillende gebieden komen. Denk bijvoorbeeld aan India, Australië en Papoea-Nieuw-Guinea.

Stralend door het leven met Guerlain make-up

De Guerlain make-up producten zijn ook zeker niet te missen binnen onze online cosmetica wereld. Zo leg je heel gemakkelijk de basis van jouw make-uplook met een Guerlain foundation en een Guerlain bronzer. Bekijk bijvoorbeeld Guerlain Lingerie de Peau Foundation: beschikbaar in maar liefst 14 verschillende tinten. Het is een foundation die versmelt met de huid en een lichte dekking biedt. Ben je klaar voor een natuurlijke, maar egale look? Om deze foundation af te poederen is het niet geheel onbelangrijk om ook een Guerlain bronzer te gebruiken. Guerlain Terracotta Light Powder Vitamin Shine is hier een goed voorbeeld van. De poeder zorgt voor een stralende teint die het hele jaar door geschikt zal zijn.