Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa - Eau de Parfum

Vanaf 128,24
GuerlainGuerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa - Eau de Parfum208609005698075

KleurMulticolor

De geuren uit de Aqua Allegoria collectie brengen hulde aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door onze parfumeur-ontdekkingsreizigers.

Ontdek Rosa Rossa Forte, majestueus bloeiende zoete rozen badend in het licht, gecombineerd met een sappige witte perzik op een heerlijk houtachtige basis. "Rosa Rossa Forte is een roos bij zonsondergang, een intense, fruitige en fluweelzachte roos." - Delphine Jelk, Guerlain Parfumeur.

Aqua Allegoria Forte is een intense collectie, een wondermooie ontdekkingsreis uitgedrukt in een tedere omhulling waarin de natuurkracht zich ontsluit: Eau de Parfum die schitterende geuren onthullen en die net als de ondergaande zon gouden stralen werpen over de huid: een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur.

De Aqua Allegoria geuren gaan gehuld in een navulbare en recyclebare flacon met schroefdop, gemaakt in Frankrijk van ten minste 15% gerecycled glas. De navulling van 200 ml verlengt de levensduur van de Aqua Allegoria flacon zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De spray wordt handmatig losgeschroefd om de flacon bij te vullen met een gebruiksvriendelijke navulling, voorzien van een anti-lek systeem. Uitsluitend geschikt voor gecombineerd gebruik. Alleen compatibel met navulbare flacons van 75 ml en 125 ml inhoud.

Guerlain128,24

Aqua Allegoria Forte Rosa Rossa - Eau de Parfum