Winkels & Openingstijden
Klantenservice

La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense

92,04
GuerlainGuerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense208609007100030
La Petite Robe Noire, geïnspireerd op de stijl van de Parijse vrouw, is een ode aan de liefde en de vrijheid, de belichaming van elegantie en stijl, een uitnodiging tot levensvreugde met een tikkeltje stoutmoedigheid. Een karaktervol geurspoor, als eerbetoon aan de roos. Een rozengeur, speciaal ontwikkeld met de fijnste zwarte noten in de parfumerie.

La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense, een onweerstaanbare geur met gourmand- en bloemige noten. De iconische roos van La Petite Robe Noire wordt prachtig versterkt door fruitige noten van bosbes en framboos. Een vleugje bergamot en witte muskus, een geurakkoord van houtachtig sandelhout en patchoeli creëren samen een heerlijke geur.

De flacon met het omgekeerde hart, die in 1912 werd gecreëerd, heeft meer dan een eeuw standgehouden en is een icoon op zich geworden. Voor La Petite Robe Noire zijn de geuren versierd met een kleurgradatie van zwart naar poederroze om de geurnoten van het parfum op te roepen.

Als aanvulling op La Petite Robe Noire parfum, kunt u uw verzorgingsritueel uitbreiden met onze bad- en lichaamsproducten. Onweerstaanbare geparfumeerde creaties, met de fijnste geurnoten in de parfumerie.
Guerlain92,04

La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense