Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Orchidée Imperiale Foundation Concentrate - verzorgende foundation

201,67
GuerlainGuerlain Orchidée Imperiale Foundation Concentrate - verzorgende foundation 208609000200000

Kleur01CR Very Light Cool

01CR Very Light Cool
Maat30 ml
Online nog 3 beschikbaar
Het Foundation Concentrate, heerlijk romig en fluweelzacht, combineert de Orchidée Impériale technologieën met de foundation expertise van Guerlain, voor de ultieme perfectie in huidverzorging/make-up.

De huid is geregenereerd, gladgestreken, ontdaan van onvolkomenheden en straalt met een pure glans. Dag in dag uit straalt hij met nieuwe jeugdigheid en een heldere doorschijnende gloed. Het Foundation Concentrate bevat een exclusieve dubbele technologie voor anti-aging en het helder maken van de huid: De Cell Respiration™ technologie en de Orchid Noble Light™ technologie. Door de kracht van dit krachtige paar straalt de huid uitzonderlijk licht uit.

De ongeëvenaarde formule van deze foundation, een pure concentratie van innovatie, combineert tegelijkertijd verjongende kracht, uitzonderlijk licht, intense hydratatie en een onberispelijke 10 uur durende dekking.

De heerlijke voluptueuze textuur van de Foundation Concentrate glijdt perfect over de huid en smelt onmiddellijk in de huid bij het aanbrengen. Hij is samengesteld uit 72,5% ingrediënten van natuurlijke oorsprong* en biedt extreme zachtheid voor een gelijkmatige, natuurlijke finish. In combinatie met het Foundation Concentrate is het kabuki penseel ontworpen om te zorgen voor een deskundige applicatie en een onberispelijk make-upresultaat. Verkrijgbaar in vijf tinten.

*Gebaseerd op de internationale ISO norm 16128, inclusief water. De overige 27,5% van de ingrediënten dragen bij tot de optimalisering van de langdurige doeltreffendheid en de zintuiglijkheid van de formule.

Guerlain201,67

Orchidée Imperiale Foundation Concentrate - verzorgende foundation