Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Orchidée Impériale Sleeping Serum

506,75
GuerlainGuerlain Orchidée Impériale Sleeping Serum208709006200000
Maat30 ml
Online nog 2 beschikbaar
Le Sérum de Nuit Orchidée Impériale de Guerlain zorgt voor een uitzonderlijke nachtelijke regeneratie. Het richt zich op de slaaprimpels en ontzwelt het gezicht. Het biedt de voordelen van meer uren slaap voor de huid.
Wanneer je wakker wordt, is de huid fris, glad, stralend*

Dankzij een krachtig duo van orchideeën, geeft de Night ** Cell Respiration ™ -technologie aan de huid al haar anti-ageing kracht en helpt het de piek van nachtelijke hypoxie *** te bestrijden, dat wil zeggen wanneer het gebrek aan zuurstof in de cellen op zijn hoogtepunt is en wanneer de liggende positie compressiezones van de huid genereert die de vochtstroom belemmeren. De huid is als geregenereerd.

Geassocieerd met een plantenextract met verstevigende en kalmerende*** eigenschappen, helpt het om rimpels en zwelling van het gezicht te bestrijden veroorzaakt door de liggende positie en is de huid uitgerust bij het ontwaken.

De formule, een revolutionaire micro-emulsie, heeft een perfecte affiniteit met de huid: de microdruppeltjes, fijner dan huidcellen, zijn actief en verspreiden zich in de kern van de opperhuid voor een zeer sensoriële werking.

Geassocieerd met het bijzondere gebaar met de L-Roller, ontwikkeld door de experts van het Guerlain Instituut, is de gladmakende en ontzwellende actie van le Sérum de Nuit compleet.

*Tevredenheidstest, 32 vrouwen, resultaat na 1 maand gebruik
** Nacht
*** In vitro testen op ingrediënten

Gebruikstips:
- Breng Le Serum de Nuit 's nachts aan
- Plaats de vingers aan beide kanten van het gezicht en teken een horizontale lijn (parallel met het kaakbeen)
- Oefen daarna met de zachte vingertoppen een lichte druk uit, tokkelend van de binnenkant naar de buitenkant van het gezicht
- Herhaal dit gebaar door lijnen te trekken tot aan het voorhoofd. Herhaal een tweede maal
- Voer drukpunten uit rondom de mond, op de slapen en tussen de wenkbrauwen om de cellulaire energie te stimuleren.
Guerlain506,75

Orchidée Impériale Sleeping Serum