Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Parure Gold Skin Matte Foundation

92,04
GuerlainGuerlain Parure Gold Skin Matte Foundation208609007500035

Kleur0C

0C
Maat35 ml
Online nog 4 beschikbaar
De Parure Gold-producten voor de teint combineren make-up met huidverzorging, voor een weergaloze jeugdige uitstraling. De formule van Parure Gold Skin Matte heeft een extreem zintuiglijke textuur en richt zich voor 85% op huidverjonging¹, voor een huid die er na elke toepassing nog mooier uitziet.

De transferproof technologie vormt de basis van deze nieuwe formule die 24 uur² lang perfect blijft zitten, met een stralend matte effect dat fluweelachtig aanvoelt. De formule combineert een vleugje 24-karaats goud met een duo van wittepioenextracten en zorgt zo onmiddellijk voor een prachtige teint, voor een huid die er dag na dag nog mooier en stralender uitziet.

(Versie Amerikaanse grondgebied/EMEA) Parure Gold Skin Matte komt in 18 zorgvuldig ontwikkelde tinten, van heel licht tot heel donker, die zich aanpassen aan alle huidtypes.

¹Percentage van de basis zonder pigmenten noch parelmoer. ²Instrumentele test bij 25 blanke vrouwen. (Versie Azië) De laboratoria van Guerlain hebben nauwgezet 14 beige, roosachtige of licht amberkleurige tinten ontwikkeld. De ongelooflijk accurate kleurschakeringen beslaan een waaier van Aziatische huidtinten. 100% van de Aziatische vrouwen vindt in het nieuwe assortiment³ de tint die perfect bij hen past. Guerlain is een heuse teint-expert.

¹Percentage van de basis zonder pigmenten noch parelmoer.
²Instrumentele test bij 25 blanke vrouwen.
³Statistische test uitgevoerd bij vrouwen die representatief zijn voor alle Aziatische huidtinten.

Guerlain92,04

Parure Gold Skin Matte Foundation