Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Terracotta Le Teint Foundation

59,982024-02-25T18:52:33.032Z59.98
GuerlainGuerlain Terracotta Le Teint Foundation208609011802035

Kleur1C

1C
Maat35 ml
Online nog 3 beschikbaar

Met Terracotta Le Teint, een foundation in vloeibare vorm die voor 95% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong¹, bakent Guerlain de contouren af van een nieuwe generatie foundations: Net zo lichtgewicht en stralend als glanspoeder, net zo teintperfectionerend als een foundation. Het kleurresultaat houdt tot wel 24 uur lang² zonder af te geven en laat uw teint stralen met een mooie, gezonde glow — alsof u net terug bent van een weekendje in de zon.

Dankzij de uiterst fijne, superlichte textuur is deze foundation nauwelijks voelbaar op de huid. De bijzonder luchtige formule boordevol pigmenten van natuurlijke oorsprong is verrijkt met natuurlijke arganolie. De textuur versmelt onmiddellijk met de huid en zorgt voor een perfect opgemaakte look met optimaal dekkend kleurresultaat. De textuur kan in laagjes worden aangebracht om de gewenste kleurintensiteit te verkrijgen, gaande van medium tot hoogdekkend.

Terracotta Le Teint verfraait de teint en zet de uitstraling extra kracht bij met een prachtige glow. In de formule zitten poederdeeltjes met teintperfectionerende eigenschappen vervat. Zij geven de teint een helder matte finish voor een perfect egaal en natuurlijk ogend kleurresultaat. Lichtweerkaatsende deeltjes staan in voor een frisse en helder stralende look met prachtige glow – de teint ziet er natuurlijk en gezond stralend uit, alsof u net terug bent van een weekendje in de zon.

Terracotta Le Teint is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks van 30 tinten: met 16 verschillende kleurintensiteiten en met 3 soorten ondertoon (neutrale, koele, warme), een compleet aanbod. De Gemtone-technologie is toegepast op deze reeks tinten. Hierdoor passen de pigmenten in de formule zich automatisch aan de huidtint aan. Dit stelt Terracotta Le Teint in staat om iedere huidtint op natuurlijke wijze perfect tot haar recht te doen komen.

¹Volgens de ISO 16128-standaardnorm. De overige 5% is bedoeld om de houdbaarheid en de zintuiglijke textuur van de formule te optimaliseren.
²Instrumentele test met klinische evaluatie door een dermatoloog, uitgevoerd bij 27 Kaukasische vrouwen.

Gebruikstips:

Guerlain biedt nu ook een Kabuki kwast¹ voor foundations aan! Deze Kabuki kwast met korte synthetische borstelhaartjes is een geweldig make-up tool met talloze voordelen: hij is bijzonder zacht zoals het een goede make-up kwast betaamt, hij zorgt voor een feilloze finish gelijkaardig aan die van een make-upssponsje, én hij verwent de huid in alle zachtheid gelijkaardig aan een gezichtsmassagetool.

Breng de foundation rechtstreeks aan op de huid en vervaag van binnen naar buiten toe met cirkelvormige bewegingen.

Voor een luchtige, precieze en verfijnde make-up look.

¹Afzonderlijk verkocht.

Guerlain59,98

Terracotta Le Teint Foundation

Bekijk meer