Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Happy Socks

Als je een merk moet noemen dat razendsnel gegroeid is, dan is het antwoord Happy Socks. Het begon met het idee om een alledaags product in een opvallend en kleurrijk jasje te steken en dat heeft gezorgd voor de meest vreemde, maar vrolijkste sokken van de beste kwaliteit.
  • Home
  • arrow-small__rightHappy Socks

Happy Socks

125 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
125 artikelen

Happy Socks bij debijenkorf.be

Happy Socks staat bekend om de vrolijke, diverse en creatieve sokken van hoogwaardige kwaliteit. De diverse collectie van Happy Socks biedt iedereen de mogelijkheid om zijn identiteit en mood uit te drukken met een paar sokken. Op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan is Happy Socks hét merk voor jou. De prachtige giftboxes bieden een origineel paar sokken voor iedere dag van de week!

The Beatles sokken van Happy Socks

Van stippen, strepen en ruiten tot aan optische illusies, exotische dierenprints en cartooneske figuurtjes: in de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod aan Happy Socks sokken voor dames en heren. Nieuw in de collectie zijn The Beatles Happy Socks herensokken. Deze sokken zijn gesierd met iconografie die verwijst naar de legendarische rocksterren. Kies jij voor sokken met de “Yellow Submarine” of de “Dreadful Flying Glove”? Er is geen betere manier om de liefde te vieren dan met een paar happy socks aan je voeten uit The Beatles collectie. Wees er snel bij om deze limited edition sokken te scoren!