Happy Socks

Als je een merk moet noemen dat razendsnel gegroeid is, dan is het antwoord Happy Socks. Het begon met het idee om een alledaags product in een opvallend en kleurrijk jasje te steken en dat heeft gezorgd voor de meest vreemde, maar vrolijkste sokken van de beste kwaliteit.

Happy Socks

109 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
109 artikelen
48 van 109 gezien

Happy Socks bij debijenkorf.be

Happy Socks staat bekend om de vrolijke, diverse en creatieve sokken van hoogwaardige kwaliteit. De diverse collectie van Happy Socks biedt iedereen de mogelijkheid om zijn identiteit en mood uit te drukken met een paar sokken. Op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan is Happy Socks hét merk voor jou. De prachtige giftboxes bieden een origineel paar sokken voor iedere dag van de week!

The Beatles sokken van Happy Socks

Van stippen, strepen en ruiten tot aan optische illusies, exotische dierenprints en cartooneske figuurtjes: in de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod aan Happy Socks sokken voor dames en heren. Nieuw in de collectie zijn The Beatles Happy Socks herensokken. Deze sokken zijn gesierd met iconografie die verwijst naar de legendarische rocksterren. Kies jij voor sokken met de “Yellow Submarine” of de “Dreadful Flying Glove”? Er is geen betere manier om de liefde te vieren dan met een paar happy socks aan je voeten uit The Beatles collectie. Wees er snel bij om deze limited edition sokken te scoren!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl