Dé musthaves Voor hardlopen

Emma, Content Editor

Ook in het voorjaar van 2017 biedt de Bijenkorf dé musthaves voor hardlopen. Zo weten merken als Nike, Under Armour en adidas dat goede hardloopkleding- en schoenen essentieel zijn voor je running sessie. Ook is dit seizoen een goede smartwatch onmisbaar voor een geslaagde work-out.

Mooie hardloopkleding

Uni gekleurd, grafisch geprint of voorzien van color blocking: met de hardloopkleding van tegenwoordig zet je een statement. Daarnaast zorgen de nieuwste materialen en technologieën voor optimale prestaties én comfort.

Snelle schoenen

De stijlvolle hardloopschoenen van grote namen als Nike, adidas en ASICS zijn voorzien van hi-tech snufjes waardoor je voeten extra licht en uiterst comfortabel aanvoelen.

Goede sport-bh's

Een goede sport-bh is van essentieel belang tijdens het hardlopen. Beugel of geen beugel: het juiste exemplaar zorgt altijd en overal voor maximale ondersteuning.

Super smartwatches

Voor de sportieve gadgetfanaat is een smartwatch het perfecte middel om jouw dagelijkse beweging bij te houden. Ontdek technische snufjes als GPS-systemen, hartslagmeters en kompassen.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu