Gratis levering en retour

dé musthaves voor hardlopen

Ook in dit seizoen biedt de Bijenkorf dé musthaves voor hardlopen. Zo weten merken als Nike, Under Armour en adidas dat goede hardloopkleding- en schoenen essentieel zijn voor je running sessie.

Ook is dit seizoen een goede smartwatch onmisbaar voor een geslaagde workout.

Mooie HARDLOOPKLEDING

Uni gekleurd, grafisch geprint of met colour blocking: de hardloopkleding van tegenwoordig ziet er steeds mooier uit. Daarnaast zorgen geavanceerde materialen en technologieën voor optimale prestaties én comfort.

Snelle SCHOENEN

De stijlvolle hardloopschoenen van grote sportmerken als Nike, adidas en ASICS zijn voorzien van hi-tech snufjes waardoor je voeten extra licht en uiterst comfortabel aanvoelen.

Super SMARTWATCHES

Voor de sportieve gadgetfanaat is een smartwatch het perfecte middel om jouw dagelijkse beweging bij te houden. Ontdek technische snufjes als GPS-systemen, hartslagmeters en kompassen.

ontdek het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl