menu

Geuren voor Heren

Een herengeur is een belangrijke factor in de indruk die je achterlaat en vormt een belangrijk deel van je presentatie. Ga je voor een frisse en fruitige geur? Of ben je meer een man van de kruidige of houtachtige geuren? Ga je voor sexy, sportief, stoer, of een combinatie?

643 artikelen
  • Eau de Cologne
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Parfum
  • Parfumsets
Filter & sorteer
  • 643 artikelen
48 van 643 gezien

Een herengeur is een belangrijke factor in de indruk die je achterlaat en vormt een belangrijk deel van je presentatie. Ga je voor een frisse en fruitige geur? Of ben je meer een man van de kruidige of houtachtige geuren? Ga je voor sexy, sportief, stoer, of een combinatie?

GEUREN VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Op zoek naar een nieuwe parfum voor heren die volledig aansluit op jouw persoonlijkheid, stijl en gevoel? Dan ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Je vindt hier een ongekend ruim en gevarieerd assortiment herengeuren van de meest toonaangevende merken ter wereld. Van fris tot kruidig en van HUGO BOSS tot Yves Saint Laurent: de keuze is aan jou!

FRISSE, FRUITIGE & BLOEMIGE GEUREN VOOR HEREN

Ga jij voor een van de frisse en fruitige geuren voor heren van Tom Ford? De Tom Ford Neroli Portofino Forte geuren bevatten geurtonen van natuurlijke producten als sinaasappel, munt, citroen en Mediterraanse kruiden. Het doet denken aan een idyllisch landschap aan de Italiaanse kust en vormt op die manier een frisse geursensatie. Of ga jij voor een bloemige herengeur van Yves Saint Laurent? De Le Vestiaire Des Parfums TRENCH geur van YSL is een bloemige parfum met geurnoten van vijgen, oranjebloesem en muskus en sluiten perfect aan op de luxueuze en modieuze kledij die het merk verkoopt.

HOUTACHTIGE, KRUIDIGE & ORIËNTAALSE GEUREN VOOR HEREN

Ook voor de meer houtachtige geuren ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. In het assortiment Creed geuren voor heren vind je bijvoorbeeld een aantal verschillende geuren die allemaal een houtachtige geursensatie tot stand brengen. Van de oceanische Erolfa Eau de Parfum tot de Green Irish Tweed Eau de Parfum: elke geur heeft een eigen identiteit, maar de geuren hebben gemeen dat je ongetwijfeld onweerstaanbaar wordt met een geur van Creed. Ook geuren voor heren van Jean Paul Gaultier zijn aanwezig in dit assortiment. De oriëntaalse geuren kennen basisnoten als vanille en brengen een krachtige en sensuele geurexplosie.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl