Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Van klassieke hoeden van Brixton en Ted Baker tot bijzondere hoeden van Daily Paper: op zoek naar een nieuwe hoed voor heren? De Bijenkorf is waar je moet zijn. Ga jij voor een fedora of een bucket hoed?

HOEDEN VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Hoeden worden ontworpen in een scala aan diverse modellen, stijlen en kleuren. Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe favoriete hoed. Of je nu op zoek bent naar een zwarte hoed voor heren, een blauwe hoed voor heren of misschien wel een groene hoed voor heren of witte hoed voor heren: de Bijenkorf heeft het!

EEN GEVARIEERD ASSORTIMENT HOEDEN VAN TOPMERKEN

In het assortiment Brixton hoeden voor heren vind je klassieke fedora’s van filt en wol met prachtige details, van leren banden tot veren. Ga jij voor klassiek zwart, of een iets stoerdere variant in het donkergroen? De keuze is aan jou! Een soortgelijke stijl vind je in het assortiment Ted Baker hoeden voor heren, maar dan met een Ted Baker-touch. Ben je op zoek naar een meer trendy, gedurfd hoedje? Kijk dan eens naar de assortimenten van Daily Paper hoeden voor heren en adidas hoeden voor heren voor bucket hats met bijzondere prints of subtiele logoprints. Genoeg keuze dus! Ook de populaire merken Acne Studios en Polo Ralph Lauren zijn aanwezig in dit assortiment. Ga jij bijvoorbeeld voor de Buk Face Tech hoed uit het assortiment hoeden van Acne Studios voor heren of voor een bucket hoed van denim uit het assortiment Ralph Lauren hoeden voor heren.