Petten voor Heren

Een pet is een praktisch accessoire, maar wordt ook steeds meer gedragen door liefhebbers van fashion als it-item. Door kleurrijke designs vind je uiteenlopende stijlen van merken als New Era, HUGO BOSS, Ralph Lauren, Off-White en Dsquared2. Zo is voor elke man een perfecte pet te vinden!

189 artikelen
Filter & sorteer
  • 189 artikelen
48 van 189 gezien

Interview Matthias Geerts

Als Antwerpse blogger en influencer heeft Matthias Geerts regelmatig te maken met mode. Deze week spraken we hem over zijn persoonlijke stijl en wat we de komende tijd van hem kunnen verwachten.

Petten voor heren bij deBijenkorf.be

Wie denkt dat een pet tegenwoordig alleen maar wordt gedragen voor de functionaliteit heeft het mis. Een pet is een fashionitem geworden, want door de vele uitvoeringen van tal van merken bestaan er petten die uitstekend staan bij jouw stijl. Zo vind je bij de Bijenkorf petten snapbacks en truckercaps voor een streetwearlook, maar ook zeker de klassieke baseball petten voor een sportieve stijl in het sportveld of op de golfbaan.

Kleurrijke petten van de grootste merken

Bij de Bijenkorf is een groot assortiment petten te vinden voor heren. Bijzondere merken hebben hun creatieve visie losgelaten op het accessoire. Natuurlijk vind je petten van het iconische merk New Era, maar ook van preppy merken als Ralph Lauren en Tommy Hilfiger ontwerpen kleurrijke casual caps. De meest uiteenlopende ontwerpen zijn te vinden bij diverse designermerken. Zo maken de petten van Dsquared2 en Diesel gebruik van felle kleuren, zoals blauw en rood, in combinatie met patches en logo’s. Echte designerpetten zijn momenteel ware it-items in het straatbeeld. Zelfs wanneer de zon niet schijnt zijn deze mooi om te dragen onder een modieuze ouftfit

Voor elke man een geschikte pet

“Ik heb geen pettenhoofd” wordt wel eens gezegd, maar wist je dat er tal van modellen bestaan waardoor elke man een geschikte pet op kan zetten. Het model van de pet verschilt vooral in de vorm van de klep. Zo hebben de klassieke petten, vaak ook baseballcaps genoemd, een ronding in de klep en zijn snapbacks te herkennen een de rechte klap. Het ontwerp van de pet is zo vormgegeven dat het gezicht wordt beschermd tegen fel licht. Een pet wordt daardoor graag gedragen tijdens diverse sporten, het autorijden, maar ook voor dagelijks gebruik.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl