Manchetknopen voor Heren

Manchetknopen zijn niet slechts de finishing touch van je overhemd. Ze vormen het pronkstuk van je outfit. In het ruime assortiment manchetknopen vind je vast en zeker een set die bij jou past.

97 artikelen
Filter & sorteer
  • 97 artikelen
48 van 97 gezien

Interview Matthias Geerts

Als Antwerpse blogger en influencer heeft Matthias Geerts regelmatig te maken met mode. Deze week spraken we hem over zijn persoonlijke stijl en wat we de komende tijd van hem kunnen verwachten.

MANCHETKNOPEN VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Kies jij voor een set van subtiele zilveren manchetknopen met ronde vorm, of kies je een van de opvallende maar stijlvolle rode manchetknopen voor heren? Ongetwijfeld zullen de manchetknopen voor veel complimenten zorgen!

MANCHETKNOPEN VOOR HEREN VAN TOPMERKEN ALS HUGO BOSS EN SIMON CARTER

Verschillende merken zijn vertegenwoordigd in het assortiment manchetknopen voor heren bij de Bijenkorf. HUGO BOSS heeft bijvoorbeeld een ruim assortiment ontworpen van bijzondere en extravagante maar toch klassieke manchetknopen. Van HUGO BOSS manchetknopen voor heren in de vorm van wolven tot manchetknopen met opdruk van QR-codes. Ook de manchetknopen voor heren van Simon Carter hebben duidelijk een eigen stijl, van retro manchetknopen met blauwe print, tot manchetknopen in de vorm van raketten en manchetknopen in de vorm van rendieren. Voor elke stijl en elke look vind je bij de Bijenkorf geschikte manchetknopen.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl