Sieraden voor heren

Voor prachtige sieraden voor heren ben je bij de Bijenkorf op de goede plek. Met een ongekend ruim assortiment armbanden, kettingen en ringen van topmerken slaag je in dit assortiment ongetwijfeld!

296 artikelen
  • Armbanden
  • Kettingen
  • Ringen
Filter & sorteer
  • 296 artikelen
48 van 296 gezien

Voor prachtige sieraden voor heren ben je bij de Bijenkorf op de goede plek. Met een ongekend ruim assortiment armbanden, kettingen en ringen van topmerken slaag je in dit assortiment ongetwijfeld!

SIERADEN VOOR HEREN BIJ DEBIJENKORF.BE

Een sieraad (of meerdere) kan vandaag de dag niet meer ontbreken in de outfit van een man. Of je nu voor een prachtige zilveren ring gaat of een opvallende ketting: het vormt een perfecte finishing touch van je look. De Bijenkorf heeft een ruime selectie topmerken gemaakt die jou kunnen voorzien van je nieuwe favoriete juweel. Van meer subtiele, simplistische ontwerpen tot extravagante, bijzondere ontwerpen: de keuze is aan jou!

EEN RUIM EN GEVARIEERD ASSORTIMENT SIERADEN VOOR HEREN

Of je nu op zoek bent naar een armband voor heren, een ketting voor heren of een ring voor heren: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres. Zo kun je voor een Armani armband voor heren gaan, een Diesel ketting voor heren, een Fossil ring voor heren, of een combinatie van die drie: complimenten ontvang je ongetwijfeld!

DE PRACHTIGE SIERADEN VAN BUDDHA TO BUDDHA VOOR HEREN

Een groot gedeelte van het assortiment sieraden voor heren wordt vertegenwoordigd door de prachtige sieraden voor heren van Buddha to Buddha. De sieraden staan bekend om hun bijzondere ontwerpen en hun ongekend hoogwaardige kwaliteit. Je vind er armbanden, kettingen en ringen van zilver, goud, leer en/of kralen waarmee je vast en zeker het straatbeeld domineert. Combineer de sieraden van Buddha to Buddha voor een prachtige look!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl